Voordelig en toch in luxe reizen met de Starters Gids Travel Hacking - Wapiti Travel

Hou je er ook van om in comfort en luxe te reizen?

Voorrang krijgen op de luchthaven bij het inchecken en daarna een glaasje champagne en wat hapjes aangeboden te krijgen terwijl je wacht op het vliegtuig. Bij aankomst in het hotel te worden ontvangen als een VIP met een welkomstdrankje en iedere avond van de reis aangenaam te kunnen ontspannen in een luxueuze kamer met alle comfort.

Klinkt dit je als muziek in de oren?

Misschien wel maar misschien denk je dat dit enkel is weggelegd voor de rijken.

Dan heb ik nu goed nieuws want in mijn starters gids rond het travel hacken leg ik uit hoe iedereen voordelig en toch in luxe kan reizen.  Ook jij dus! In dit e-book dat je hier kan downloaden staan veel goede eenvoudige tips waarmee geld kan besparen op je reis en dit zonder in te moeten boeten op comfort.  Integendeel, ik deel tips waarmee je je reis zal upgraden.

Download dit e-book dus nu en binnenkort reis jij ook als een miljonair.

Al de tips in het e-book zijn zaken die we zelf toepassen.  Wij zijn Kris & Sylvia. Beiden gepassioneerde reizigers.  We reizen graag op een comfortabele manier en houden van wat luxe.  We zijn beiden boven de 40 en hebben het rugzak toerisme al lang achter ons gelaten.

Omdat wij geen miljonairs zijn en toch graag op een wat comfortabele manier reizen, hebben we ons door de jaren verdiept in het travel hacken.  Wat is dat hoor ik je nu al zeggen?  Travel hacking is een verzamelnaam voor tips & tricks waarmee je voordelig en soms zelfs gratis kan reizen.  Dit zijn eenvoudige tips die iedereen kan toepassen, ongeacht of je veel of weinig reist.  Totdat we vorig jaar beiden besloten om onze job op te geven en ons voltijds in te zetten om van Wapiti Travel een succes te maken hadden we beiden kantoorjobs.  We deden maximaal 1 verre reis en 1 Europese citytrip op een jaar en konden dankzij deze tips iedere reis enkele honderden, soms wel duizenden euro’s besparen.

In dit e-book zal je tips vinden waardoor je gratis kan overnachten in hotel.   Hoe je vluchten kan boeken aan de beste prijs en hoe je gratis upgrades naar business of first kan scoren in het vliegtuig.  Je zal merken dat het allemaal heel eenvoudige zaken zijn die je eenvoudig kan toepassen eenmaal je ze kent.

Download dus snel dit e-book en upgrade je reiservaring!

Schrijf je dan nu in en binnenkort doe jij dat ook!
Geen spam. Wij respecteren steeds uw privacy.

Subscribe now and soon you will travel in luxury for less too!

No spam. We respect your privacy.