Skip to Content

Samenwerken

Wapiti travel is een jonge snelgroeiende reisblog opgestart in oktober 2017. Het is het geesteskind van 2 gepassioneerde reizigers Kris en Sylvia die graag op een comfortabele manier reizen en houden van wat luxe.

We houden ervan te gaan en staan waar we willen.  Al onze reizen doen we dan ook zelfstandig.  Reizen is voor ons bovendien synoniem voor genieten. En het zijn vooral de leuke belevenissen die ons achteraf bijblijven en waar we nog jaren later over praten. Bij het plannen van onze reizen zorgen we ervoor dat er steeds tijd is om enkele leuke activiteiten ter plaatse te doen. Want het zijn deze die ons achteraf vooral bijblijven.

Context:

Met Wapiti travel willen wij koppels die net als wij graag op een comfortabele en luxueuze manier reizen inspireren. Dit is een niche die in de blogsfeer minder aan bod komt. Met onze tips rond travel hacking willen we bovendien het luxe aspect iets toegankelijker maken.

Dit is dan ook de rode draad door onze website.

Wij delen vooral:

  • Tips & tricks om zelfstandig en comfortabel op reis te gaan. Vaak gaan onze reizen naar exotische bestemmingen. Het gaat over travel hacking tips, interessant geprijsde vluchten, reviews van luxe hotels waar we verbleven, onze ervaring naar aanleiding van een vlucht in business etc.
  • Onze mening over de belevenissen en activiteiten die we op onze reis hebben gedaan. Vaak gaat het over speciale of meer exclusieve activiteiten zoals gletsjer kajakken, een safari of een helikopter vlucht.

Doelpubliek

  • Ons doelpubliek zijn koppels tussen de 35-65 jaar oud met een hoger dan gemiddeld inkomen, die van zelfstandig reizen houden, luxe en comfort.
  • We schrijven zowel in het Nederlands als in het Engels. Onze flight deals zijn enkel in het Nederlands omdat we steeds vluchten vermelden die vanuit luchthavens dichtbij België vertrekken.

Samenwerken

Wij kunnen flexibel op verschillende manieren met u samenwerken.  Wij geven u hieronder alvast een aantal mogelijkheden.

  • Pers en media trips: in de context van luxe vakanties voor koppels
  • Gesponsorde instagram posts: een shoot-out op instagram is een zeer effectieve manier om de aandacht van ons doelpubliek te krijgen
  • Partnerships: dit kan om reviews over reisbenodigdheden gaan, hotelreviews of reviews van een activiteit.  Wij delen uiteraard steeds onze eigen mening.
  • Merk ambassadeur: wij staan open voor een lange termijn relatie aan te gaan met merken in lijn met ons doelpubliek.
  • Een review van uw product of dienst: Wij maken enkel reviews over de producten die ons aanspreken en die passen bij wat we doen. Ook accommodaties of reisorganisaties zijn mogelijk. Een review bestaat uit een blogbericht die ook op sociale media wordt gedeeld. Natuurlijk geven wij steeds onze eigen mening. 
  • Winacties/ leuke give-away: hebt u een product dat ons doelpubliek absoluut moet leren kennen contacteer ons dan en we werken samen een leuke winactie of give-away uit!

Wil u met ons samenwerken maar hebt u een ander idee of voorstel. Wenst u onze mediakit? Aarzel dan niet om mij te contacteren op [email protected]

Als uw merk bij Wapiti Travel past, praten wij graag samen over de mogelijkheden.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden om samen te werken of wenst u een mediakit met cijfers, stuur me een mailtje via [email protected]

Een product of perspakket kan u opsturen naar:

Attraction
T.a.v. Sylvia Van Overvelt
Boomsestraat 164
2845 Niel
België

Wij werkten onder andere reeds samen met:

Grecotel White Palace, Swimming Pool, CreteLake Biwa Marriott
Grecotel White PalaceMarriott Lake Biwa
Vakantiesalon AntwerpenHilton Vilamoura