Reisgids Japan - Wapiti Travel

Japan is een unieke bestemming.  Het land trekt ieder jaar meer toeristen en daar is een goede reden voor.  We genoten enorm van onze 3 intensieve weken in dit land.  De megasteden zullen ons altijd bijblijven maar wat een reis naar Japan misschien nog meer de moeite maakt zijn de Japanners zelf.  Hun andere gewoonten, hun hoffelijkheid en vooral de discipline die ze zichzelf opleggen.  Het is een klein mirakel dat ze er in slagen om het openbaar vervoer dat ieder uur miljoenen mensen naar hun bestemming brengt zo geordend te laten verlopen.

Plan je ook een reis naar Japan of ben je nog op zoek naar inspiratie dan ben je hier aan het juiste adres.  Op deze pagina groeperen we al onze artikels over reizen naar Japan.  Sommige artikels helpen je met het plannen, anderen geven je gewoon een voorproefje van deze bestemming.

Veel leesplezier en alvast een goede reis gewenst!

Word zeker lid van onze Japan & Korea Facebook groep.  Het doel van de groep is om te helpen met het plannen van je reis.  In deze groep kan je vragen stellen en tips uitwisselen.

 

 

Praktische Reisinformatie voor Japan

Reisinspiratie voor Japan

Vind je hier niet wat je zoekt? Neem ook eens een kijkje op onze Engelstalige pagina. Daar vind je veel meer info over onder andere Kyoto, Osaka, Mt. Fuji, Hiroshima en nog vele andere leuke bestemmingen in Japan!

Reisroutes voor Japan

Leuke activiteiten in Japan

Andere populaire activiteiten in Japan

Pin de Japan reisgids en deel hem met je vrienden

Reis JapanReis Japan 

Dit artikel  bevat affiliate links. Wanneer  je doorklikt op een link en iets koopt, verdienen wij daar een kleine commissie op, zonder meer meerkost voor jou.

Schrijf je dan nu in en binnenkort doe jij dat ook!
Geen spam. Wij respecteren steeds uw privacy.

Subscribe now and soon you will travel in luxury for less too!

No spam. We respect your privacy.