Vertrek jij ook graag ontspannen op vakantie en parkeer je graag gratis op Eindhoven airport?  Dan is een park, sleep, fly Eindhoven arrangement wellicht iets voor jou.

Lees ook: Vertrek ontspannen op reis en bepaar op parkingkosten

Park, sleep, fly Eindhoven

Met dit park, sleep, fly Eindhoven arrangement overnacht je de avond voor je vlucht in een hotel nabij de luchthaven van Eindhoven. Je parkeert je auto gedurende je hele reis gratis bij je hotel. Dit is trouwens vaak goedkoper dan je wagen lang te parkeren op de luchthaven van Eindhoven.

Lees ook: Park, sleep, fly Schiphol of Park, sleep, fly arrangement Zaventem, of Park, sleep, fly Charleroi. 

Hoe boek je dit sleep, park, fly Eindhoven arrangement?

Om dit sleep, park en fly Eindhoven arrangement te boeken begin je vaak je boeking net alsof je een gewone kamer zou boeken.  Eenmaal je een type kamer hebt geselecteerd, kan je kiezen voor een park, sleep, fly Eindhoven pakket of een arrangement (zie het voorbeeld van het Novotel Brussels airport hotel hieronder).

Soms wordt het park sleep en fly Eindhoven arrangement getoond als een alternatief tarief voor de kamer.  Zie voorbeeld van het Holiday Inn hotel hieronder.

Soms kan je het arrangement ook gewoon terug vinden onder park, sleep fly.

Overzicht park, sleep, fly Eindhoven

Hier geven we je een overzicht van alle hotels nabij de luchthaven van Eindhoven die dit sleep, fly, park Eindhoven arrangement aanbieden.

Lees ook: Pullmann Cocagne, een luxe hotel in het centrum van Eindhoven

In het overzicht hebben we de hotels in de buurt van Eindhoven airport met park, sleep, fly arrangementen alfabetisch gerangschikt.

De boeking knop brengt je naar de website waar je de prijs en de beschikbaarheid kan checken. Wanneer je boekt via onze site, krijgen wij een kleine commissie zonder extra meerkost voor jou.

Indien je graag eerst extra informatie leest over het hotel, de kamers, hoelang je wagen kan blijven staan en wanneer de shuttle rijdt etc, kan je onder de tabel onze uitgebreide info terugvinden.

De meeste hotels werken met een taxi service. Deze taxi reserveer je best aan de receptie bij het inchecken in je hotel.

Wij hebben ons best gedaan om deze info zo accuraat mogelijk op te stellen. Mocht er ergens toch een foutje in zijn geslopen, laat het ons dan zeker weten zodat wij dit kunnen aanpassen.

Mocht je uiteindelijk toch geen hotel naar je zin gevonden hebben, lees dan zeker ons artikel met de goedkoopste parkings op Eindhoven Airport. 
NH Best EindhovenNovotel EindhovenTulip Inn Eindhoven
NH Best Eindhoven The NetherlandsNovotel Eindhoven The NetherlandsTulip Inn Eindhoven The Netherlands
ComfortableComfortableComfortable
€€€€€€€€€
BOEKENBOEKENBOEKEN
Van Der Valk Hotel Eindhoven
Van Der Valk Eindhoven The Netherlands
Comfortable
€€€
BOEKEN

Detail overzicht hotels park, sleep, fly Eindhoven

 NH Best Eindhoven

NH Best Eindhoven The Netherlands

Het NH Best hotel ligt op een 10 tal minuutjes van de luchthaven van Eindhoven. Het hotel beschikt over kleine iets of wat gedateerde kamers. Gratis wifi. 

 

 

Parking iconMaximum 21 dagen parkeren is in het park sleep fly Eindhoven arrangement inbegrepen.  Overdag is de parkeerplaats voor gasten geopend maar ’s nachts wordt deze met een hek afgesloten.

 

Bus iconHet hotel werkt met een taxi service om je naar en van de luchthaven van Eindhoven te brengen. Deze is in het park, sleep, fly arrangement inbegrepen.

 

Prijzen starten vanaf €106

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOOKING NH Best Hotel

 Novotel Eindhoven

Novotel Eindhoven The Netherlands

Het Novotel Eindhoven hotel ligt op een 10tal minuutjes rijden van de luchthaven van Eindhoven. Mooi modern hotel met goede kamers. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt is in het sleep, park, fly Eindhoven arrangement inbegrepen.

 

 

Kinderen tot 16 jaar verblijven gratis mee op de kamer van de ouders (maximum 2 kinderen).

Parking icon

21 dagen parking is in je Novotel Eindhoven airport park sleep fly pakket inbegrepen. Na 21 dagen betaal je €6,75 per extra dag parkeren. Je wagen staat op een prive terrein dat door een camera bewaakt wordt.

Bus icon

Het Novotel Eindhoven hotel werkt met een taxi die je naar en van de luchthaven van Eindhoven brengt. Dit kan op elk moment van de dag.

Prijzen starten vanaf €104

 

We vermelden hier zowel de link naar Booking als naar de site van het Best Western Plus hotel zelf. Soms is het sleep park en fly Eindhoven tarief voor jouw datum immers niet te boeken via Booking maar wel via de website van het hotel.

Check de prijs en de beschikbaarheid: BOOKING Novotel Eindhoven

 Tulip Inn Eindhoven

Tulip Inn Eindhoven The Netherlands

Het Tulip Inn Eindhoven ligt vlakbij de luchthaven terminal. Je overnacht dus praktisch op Eindhoven airport. Nette en functionele kamers die goed geïsoleerd zijn. Je loopt vanuit het hotel zo de luchthaven binnen.

 

 

Parking icon

Het Tulip Inn Eindhoven hotel is sinds juni 2018 gestopt met haar Tulip Inn Eindhoven airport park sleep fly pakket. Het hotel adviseert nu om je wagen lang te parkeren op parking P5 of op P8.   Parking P5 is een open lucht parking op 5 minuten wandelen van het hotel en de terminal. Deze parking is afgezet met een hekwerk en slagbomen. Je kan je wagen ook parkeren op parking P8. Parking P8 ligt op 10 minuten van het hotel met een shuttleservice. 

Lang parkeren In Eindhoven kan op Parking P5 vanaf €10 per dag. Prijzen starten op parking P8 vanaf €7 per dag.

Bus icon

Je overnacht bijna op Eindhoven airport. vanuit het hotel loop je s’ morgens zo de terminal in.  Je hebt dus geen shuttle nodig.

Prijzen starten vanaf €104 ( exclusief het parkeren).

 

Check de prijs en de beschikbaarheid bij Booking.com: BOOKING

 Van Der Valk Hotel Eindhoven

 

Van Der Valk Eindhoven The Netherlands

Het Van Der Valk Hotel Eindhoven heeft mooie kamers en een uitstekend verzorgd ontbijt. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig.

Het Hotel heeft nog een aantal kamers die nog niet gerenoveerd zijn. Vraag dus zeker achter een gerenoveerde kamer.

 

Parking iconJe wagen staat op een open lucht parking die ’s nachts beveiligd is. 10 dagen parking is inbegrepen in het park, fly, sleep pakket. Nadien geldt het normale tarief van € 25,- per dag

Bus icon

Het Van Der Valk Eindhoven hotel werkt ook met een taxi die je naar de luchthaven van Eindhoven brengt en je na je vakantie weer oppikt.

Prijzen starten vanaf €72,5.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOOKING

 

Heb je al eens in één van deze hotels nabij de luchthaven van Eindhoven geslapen?  Deel dan gerust jouw mening hieronder, we horen ze graag.

Park en fly Eindhoven

Heb je toch geen hotel naar je zin gevonden, dan is het wellicht interessant om je wagen voor een interessante prijs op een beveiligde parking te plaatsen en met een shuttle naar de luchthaven te gaan.

We wensen je alvast een goede reis!

Vind je dit een interessant artikel, pin het. Zo heb je het altijd bij de hand.

Park sleep fly Eindhoven

Gerelateerde artikels

Niets gevonden