Vertrek jij ook graag ontspannen op vakantie en parkeer je en overnacht je graag in de buurt van Düsseldorf airport?  Dan is een park sleep fly Düsseldorf arrangement wellicht iets voor jou.

In dit artikel vind je affiliatie links. Als je een hotel boekt via een link op deze pagina, ontvangen we hiervoor een kleine commissie (waarvoor we je zeer dankbaar zijn) zonder extra kosten voor jou.

Park sleep fly Düsseldorf airport

Met dit park, sleep en fly Düsseldorf arrangement overnacht je de avond voor je vlucht in een hotel nabij het vliegveld van Düsseldorf.

Je parkeert je auto gedurende je hele reis gratis bij je hotel in Düsseldorf. Dit is trouwens vaak goedkoper dan je wagen lang te parkeren op de luchthaven van Düsseldorf.

Hoe boek je dit sleep park fly Düsseldorf arrangement?

Om dit park fly sleep Düsseldorf  arrangement te boeken begin je vaak je boeking net alsof je een gewone kamer zou boeken.  Eenmaal je een type kamer hebt geselecteerd, kan je kiezen voor een park, sleep, fly Düsseldorf pakket of een arrangement (zie het voorbeeld van het Novotel Brussels airport hotel hieronder).

Soms wordt het park sleep en fly Düsseldorf arrangement getoond als een alternatief tarief voor de kamer.  Zie voorbeeld van het Holiday Inn Brussels airport hotel hieronder.

Soms kan je het arrangement ook gewoon terug vinden onder park, sleep fly.

Overzicht park sleep fly Düsseldorf Airport

Hier geven we je een overzicht van alle hotels nabij de luchthaven van Düsseldorf die dit park, fly, sleep Düsseldorf arrangement aanbieden.

In het overzicht hebben we de hotels in de buurt van Düsseldorf airport met park, sleep, fly arrangementen alfabetisch gerangschikt.

De boeking knop brengt je naar de website waar je de prijs en de beschikbaarheid kan checken. Wanneer je boekt via onze site, krijgen wij een kleine commissie zonder extra meerkost voor jou.

Indien je graag eerst extra informatie leest over het hotel, de kamers, hoelang je wagen kan blijven staan en wanneer de shuttle rijdt etc, kan je onder de tabel onze uitgebreide info terugvinden.

De meeste hotels werken met een taxi service of shuttle service. Deze taxi of shuttle reserveer je best aan de receptie bij het inchecken in je hotel.

Wij hebben ons best gedaan om deze info zo volledig mogelijk op te stellen. Mocht er ergens toch een foutje in zijn geslopen, laat het ons dan zeker weten zodat wij dit kunnen aanpassen.

Mocht je uiteindelijk toch geen hotel naar je zin gevonden hebben, kijk dan eens naar de mogelijkheden om goedkoop te parkeren op Düsseldorf airport. Je leest er alles over in ons volledig park en fly Düsseldorf artikel.
Holiday Inn Express City NordLeonardo Hotel Dusseldorf Airport RatingenLindner hotel Dusseldorf Airport
Holiday Inn Express City Nord DusseldorfLeonardo Hotel Dusseldorf AirportLidner Hotel Dusseldorf
ComfortableComfortableComfortable
€€€€€€€
BOEKENBOEKENBOOKING
Maritim hotel Dusseldorf airportMercure Dusseldorf RatingenNovotel Dusseldorf city West
Maritim Hotel DusseldorfMercure Dusseldorf RatingenNovotel Dusseldorf City West
ComfortableComfortableComfortable
€€€€€€
BOEKENBOEKENBOEKEN
Relexa Dusseldorf HotelSheraton Dusseldorf Airport hotelTryp Dusseldorf Airport Hotel
Relexa DusseldorfSheraton Dusseldorf AirportTrypp Dusseldorf Airport
ComfortableComfortableComfortable
€€€€€€€€
BOEKENBOEKENBOOKING
Tulip Inn Dusseldorf AirportVan Der Valk Airporthotel Dusseldorf
Van Der Valk Airport Hotel Dusseldorf park sleep fly
BasicComfortable
€€€€
BOEKENBOEKEN

Detail overzicht hotels park, sleep, fly Düsseldorf

 Holiday Inn Express City Nord

Holiday Inn Express City Nord Dusseldorf

Holiday Inn Express City Nord biedt mooie kamers met goede bedden, gratis wifi en een gratis ontbijt. Op 15 minuutjes sta je met de shuttle op de luchthaven van Düsseldorf.

 

 

 

Parking icon

14 dagen is inbegrepen in je park sleep fly Düsseldorf Holiday Inn pakket. Je wagen staat in een ondergrondse parking. Extra parkeren buiten het park sleep Düsseldorf arrangement kost €30 per week.

Bus iconDe gratis shuttle rijdt om de 30 minuten van 4u ’s morgens tot middernacht

 

Prijzen starten vanaf €125

 

Check op IHG de prijs en de beschikbaarheid: Holiday Inn

Leonardo Hotel Düsseldorf Ratingen

Leonardo Hotel Dusseldorf Airport

Het leonardo Düsseldorf hotel ligt op een paar minuten rijden van de luchthaven van Düsseldorf. Ruime kamer en goede bedden. Gratis wifi, binnen en buiten zwembad.  Prima hotel voor een nachtje wanneer je een vroege vlucht hebt.

 

 

Parking icon

8 of 15 dagen is inbegrepen in het pakket. Een extra dag parkeren buiten het park, sleep, fly pakket kost €10 per dag.

 

Bus icon

De shuttle is betalend en rijdt van het hotel naar de luchthaven vanaf 4u20 ’s morgens op regelmatige tijdstippen. Het exacte schema kan je terugvinden aan de receptie. De shuttle kan maximum 8 mensen per keer meenemen. Tijdens drukke periodes kan het zijn dat er een wachttijd is.

Reserveer onmiddellijk de shuttle bij aankomst in het hotel.

 

Om van de luchthaven naar het hotel terug te keren wordt er gevraagd om te bellen. De shuttle kan opnieuw 8 mensen meenemen. Tijdens drukke periodes is het mogelijk dat er een wachttijd is.

Het hotel rekent per rit €5 per persoon aan. Heen en terugrijden kost dus €10.

Je mag één koffer en één stuk handbagage meenemen.

 

Prijzen starten vanaf €108 ( Hierbij moet je nog de prijs van de shuttle bij rekenen).

 

Check de prijs en de beschikbaarheid op Booking.com :BOEKEN

 

 Lindner hotel 

Lindner Hotel Dusseldorf

Het Lindner hotel beschikt over moderne en ruime kamers. Gratis wifi. Mooi verzorgd ontbijt.

 

Je kan je park sleep fly arrangement ook zo boeken dat je eerst je wagen parkeert op de parking en de overnachting houdt voor de nacht nadat je terugkomt.

Parking icon14 dagen parkeren is in het Lindner hotel park sleep fly pakket inbegrepen. Je wagen staat op een open lucht parking. Je kan er ook voor kiezen om je wagen in een ondergrondse parking die beveiligd is met camera’s te plaatsen maar dan betaal je hiervoor €25 per week.

Extra parkeren buiten het pakket kost €25 per week in de open lucht parking en €50 per week wanneer je je wagen in de ondergrondse parking parkeert.

Bus iconDe gratis shuttle bus naar de luchthaven rijdt elke 20 minuten tussen 4u40 en 9u20 ’s morgens en van 18u40 tot 22u40 ’s avonds.

De shuttle rijdt enkel van maandag tot vrijdag. Dus niet tijdens het weekend en ook niet tijdens Duitse feestdagen.

Reserveren doe je aan de receptie bij de check inn

De shuttle bus van de luchthaven naar het hotel vertrekt vanaf parking P3. Vraag de exacte vertrekplaats bij aankomst in je hotel.

Prijzen starten vanaf €130

 

Check de prijs en de beschikbaarheid op de website van het hotel: Lindner

Maritim hotel Düsseldorf

Maritim Hotel Dusseldorf

Het Maritim hotel Düsseldorf beschikt over mooie en ruime geluidsdichte kamers. Het hotel bevindt zich op loopafstand van de terminal.

 

 

Parking iconOmdat je voor het Maritim hotel geen shuttle nodig hebt, is het vaak goedkoper om een kamer te boeken en je wagen lang te parkeren op P4 of P5. Vandaar sta je met de skytrain op een paar minuutjes op de terminal. Je zou ook je wagen op P22 kunnen parkeren. Vanaf hier loop je op een paar minuutjes naar de luchthaven.

Een Maritim hotel Düsseldorf park sleep fly arrangement is dus vaak niet interessant.

Meer info over lang parkeren op de luchthaven van Düsseldorf vind je hier. 

 

Bus iconJe wandelt op 5 minuutjes via een overdekte loopbrug zo de terminal binnen.

 

Prijzen starten vanaf €103 ( Hier moet je dan wel nog je parking bij rekenen).

 

Check de prijs en de beschikbaarheid op Booking.com: BOOKING

Mercure hotel Düsseldorf Ratingen

Mercure Dusseldorf Ratingen

Het Mercure hotel Düsseldorf Ratingen ligt op 7 minuutjes van de luchthaven van Dusseldorf. Nette en schone kamers. Gratis wifi op de kamer. ideaal voor een nachtje wanneer je een vroege vlucht hebt.

 

 

Parking icon

15 dagen is inbegrepen in je Mercure hotel park sleep fly Düsseldorf arrangement. Je wagen staat op een open lucht parking. Extra parkeren buiten het park sleep Düsseldorf arrangement kost €3 per dag.

Bus iconDe shuttle rijdt om de 30 minuten van 4u ’s morgens tot middernacht

 

Prijzen starten vanaf €105

 

Je vindt het park sleep fly arrangement bij arrangement aanbiedingen wanneer je een kamer selecteert.

Check hier de prijs en de beschikbaarheid op Accor: Accor

Novotel Düsseldorf City West

 

Novotel Dusseldorf City West

Novotel Düsseldorf City West ligt op een 20 tal minuutjes van de luchthaven van Düsseldorf. Het hotel biedt verzorgde kamers met comfortabele bedden. Op het gelijkvloers vind je een gezellige bar.

 

 

Parking icon

15 dagen is inbegrepen in je Novotel Düsseldorf park sleep fly pakket. Je wagen staat in een ondergrondse parking. Extra parkeren buiten het park sleep Düsseldorf arrangement kost €5 per dag.

Bus iconEr is een gratis shuttle voorzien van het hotel naar de luchthaven. Je dient zelf een taxi van de luchthaven naar het hotel terug te nemen. Reken hiervoor ongeveer €25.

Prijzen starten vanaf €119 ( Hierbij dien je nog €25 voor de shuttle van de luchthaven naar het hotel bij te rekenen).

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid bij Accor: BOEKEN

Het arrangement kan niet op de website geboekt worden, je kan dit enkel boeken door het hotel te contacteren.

Relexa Düsseldorf Airport 

Relexa Dusseldorf

Het Relexa Düsseldorf airport hotel ligt op 5 minuten van de luchthaven van Düsseldorf. Het hotel beschikt over ruime mooie kamers. Je kan heerlijk ontspannen in de sauna en het stoombad. Het hotel biedt tussen 4u en 6u30 ’s morgens gratis een kop koffie of thee aan met een croissant.

 

Kinderen tot 16j verblijven gratis op de kamer van de ouders.

 

Parking icon

Het hotel biedt pakketten van 8,15 of 22 dagen parkeren aan. Je wagen staat in open lucht of in de garage. Een extra dag parkeren buiten het pakket kost €9.

Bus icon

Het hotel biedt 24u per dag een gratis shutlle van het hotel naar de luchthaven en terug aan.

 

Prijzen starten vanaf €154.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid op de site van Relexa: Relexa

Sheraton Düsseldorf Airport Hotel

Sheraton Dusseldorf Airport

Het Sheraton Düsseldorf hotel beschikt over zeer mooi ingerichte kamers met goede bedden. Gratis wifi voor spg leden. Vriendelijk personeel en goed ontbijt.
Ideaal bij een vroeg vertrek of een late aankomst.

 

 

Parking icon

Omdat je voor het Sheraton Düsseldorf Airport Hotel geen shuttle nodig hebt, is het vaak goedkoper om een kamer te boeken en je wagen lang te parkeren op P4 of P5. Vandaar sta je met de skytrain op een paar minuutjes op de terminal. Je zou ook je wagen op P22 kunnen parkeren. Vanaf hier loop je op een paar minuutjes naar de luchthaven.

Meer info over lang parkeren op de luchthaven van Düsseldorf vind je hier. 

 

Bus iconHet hotel biedt geen schuttle aan omdat het zich bevindt op ongeveer 100m wandelen van de terminal.

Prijzen starten vanaf €90 ( Hier moet je nog wel je parking bijrekenen).

 

Check de prijs en de beschikbaarheid op Booking.com: BOOKING

TRYP Düsseldorf airport Hotel

Trypp Dusseldorf Airport

Het Tryp Düsseldorf hotel beschikt over grote enigszins verouderde kamers. Het hotel ligt op een industrieterrein op een 15 tal minuutjes rijden van de luchthaven.  Wifi is gratis.

 

 

Het Tryp Düsseldorf airport hotel  heeft geen echt park sleep fly arrangement maar biedt dit wel apart aan.

 

Parking icon

Het hotel rekent €9 euro per wagen per nacht aan. Je wagen staat op een open lucht parking die beveiligd is met een slagboom.

Bus icon

Het hotel werkt met een taxi maatschappij samen. Je betaalt €30 per taxi heen en terug.

 

Vermeld duidelijk in je boeking dat je een taxi nodig hebt.

 

Prijzen starten vanaf €55. Hierbij dien je dan wel nog de parking en de taxi bij te rekenen.

 

Check de prijs en de beschikbaarheid op Booking.com: BOOKING

Tulip Inn Düsseldorf airport

De Tullip inn Düsseldorf maakt deel uit van de Esprit Arena in Düsseldorf. Het hotel ligt op 10 minuten rijden van de luchthaven van Düsseldorf. Je overnacht in ruime moderne kamers. Gratis wifi. In het park sleep fly Düsseldorf pakket is tot 6u30 een koffie to go en croissant inbegrepen. Het uitgebreid ontbijt kost €15.

 

Parking icon

Om je wagen te parkeren betaal je de volgende prijzen:

10€ om 8 dagen te parkeren, 20€ om 15 dagen te parkeren en 30€ om 22 dagen te parkeren. Elke extra dag buiten deze pakketten kost €5 per dag of 20€ per week.

Bus iconDe gratis shuttle rijdt vanaf het hotel naar de luchthaven tussen 7u ’s morgens en 22u ’s avonds. Om terug te keren van de luchthaven naar het hotel dien je een taxi te nemen. Reken hiervoor ongeveer €20-€25.

Prijzen starten vanaf €109 ( Hierbij dien je nog wel de parking en de taxi van de luchthaven naar het hotel bij te rekenen).

 

Check de prijs en de beschikbaarheid bij Golden Tullip:  Golden Tullip

Dit park sleep fly arrangement is enkel te boeken door het hotel te contacteren.

Van Der Valk Düsseldorf Airport hotel

Van Der Valk Airport Hotel Dusseldorf park sleep fly

Het Van Der Valk Düsseldorf airport hotel is een mooi hotel gelegen op 7 minuten van de luchthaven van Düsseldorf. De Moderne kamers zijn van alle comfort voorzien. Gratis gebruik van de fitness en wellness activiteiten en gratis wifi.

 

 

Een maximum van 2 kinderen tot 17 jaar kunnen gratis verblijven bij de ouders in de kamer op een slaapbank. Een extra persoon op de kamer van 18 jaar of ouder kost € 25,00 extra per nacht.

Parking icon14 dagen parkeren is inbegrepen in het Van Der Valk Düsseldorf park sleep fly arrangement inbegrepen. Je kan je wagen bovengronds of ondergronds parkeren. De parking is afgesloten met een slagboom en beveiligd met camera’s. Een extra dag parkeren buiten het pakket kost €4 per dag.

Bus iconHet Van Der Valk Düsseldorf Airport hotel zorgt voor een privé transfer van het hotel naar de luchthaven. Wanneer je terugkeert, dien je zelf voor een taxi te zorgen. Deze kost tussen de €15-20.

Prijzen starten vanaf €114. Hier dien je nog wel de taxi terug naar het hotel bij te rekenen.

 

Check de prijs en de beschikbaarheid op Booking.com: BOOKING

Heb je al eens in één van deze hotels geslapen?  Deel dan gerust jouw mening hieronder, we horen ze graag.

Lang parkeren op Düsseldorf airport 

Heb je toch geen hotel naar je zin gevonden, dan is het wellicht interessant om je wagen voor een interessante prijs op een beveiligde parking te plaatsen en met een shuttle naar de luchthaven te gaan.

Dit concept wordt ook wel park en fly Düsseldorf airport genoemd.

We wensen je alvast een goede reis!

Lees ook: Park, sleep, fly Schiphol of Park, sleep, fly arrangement Zaventem, of Park, sleep, fly Charleroi of Park, sleep, fly Eindhoven. 

Vind je dit een interessant artikel, pin het. Zo heb je het altijd bij de hand.

Park sleep fly Dusseldorf