Vertrek jij ook graag ontspannen op vakantie en parkeer je graag goedkoop op Charleroi airport? Dan is een park, sleep, fly Charleroi arrangement wellicht iets voor jou.

Lees ook: Vertrek ontspannen op reis en bepaar op parkingkosten

Park, sleep, fly Charleroi

Met dit park, sleep & fly arrangement in Charleroi overnacht je de avond voor je vlucht in een hotel nabij Charleroi. Je parkeert je auto gedurende je hele reis gratis bij je hotel. Dit is trouwens vaak goedkoper dan je wagen lang te  parkeren op een parking aan Charleroi airport.

Lees ook: Park, sleep, fly Schiphol of Park, sleep, fly arrangementen Zaventem.

Hoe boek je dit park, sleep, fly Charleroi arrangement?

Om dit park, sleep fly Charleroi arrangement te boeken begin je vaak je boeking net alsof je een gewone kamer zou boeken.  Eenmaal je een type kamer hebt geselecteerd, kan je kiezen voor een park, sleep, fly pakket of een arrangement (zie het voorbeeld van het Novotel Brussels airport hotel hieronder).

Soms wordt het park sleep fly arrangement getoond als een alternatief tarief voor de kamer.  Zie voorbeeld van het Holiday Inn hotel hieronder.

Soms kan je het arrangement ook gewoon terug vinden onder park, sleep fly.

Overzicht park sleep fly Charleroi

Hier geven we je een overzicht van alle hotels nabij Charleroi die dit sleep,park, fly Charleroi arrangement aanbieden.

In het overzicht hebben we de hotels rond Charleroi airport met park, sleep, fly arrangementen alfabetisch gerangschikt. We geven een idee van de prijs met ‘€’-tekens en een indeling volgens comfort waarbij  het Ibis Budget hotel met ‘Minimal’ het minste is. Het Van Der Valk hotel met ‘ Comfortable’ scoort qua comfort het hoogste.

De boeking knop brengt je naar de website waar je de prijs en de beschikbaarheid kan checken. Wanneer je boekt via onze site, krijgen wij een kleine commissie zonder extra meerkost voor jou.

Indien je graag eerst extra informatie leest over het hotel, de kamers, hoelang je wagen kan blijven staan en wanneer de shuttle rijdt etc, kan je onder de tabel onze uitgebreide info terugvinden.

De shuttle reserveer je aan de receptie bij het inchecken in je hotel. Wanneer we de uren van de shuttle bus hebben teruggevonden, vermelden we deze bij het hotel. Het is echter steeds mogelijk dat deze uren veranderen. Wij raden dan ook aan om voor de exacte uren bij het hotel te informeren. Bij de meeste hotels wordt er gevraagd hen even te bellen bij je terugkomst. Dan word je zo snel als mogelijk terug opgehaald.

Wij hebben ons best gedaan om deze info zo accuraat mogelijk op te stellen. Mocht er ergens toch een foutje in zijn geslopen, laat het ons dan zeker weten zodat wij dit kunnen aanpassen.

Mocht je uiteindelijk toch geen hotel naar je zin gevonden hebben, lees dan zeker ons artikel om goedkoop lang te parkeren op de luchthaven van Charleroi. 

 

DC Hotel Charleroi airportBest Western Plus Aero 44 Charleroi Airport hotelHotel South Charleroi Airport
Balladins Hotel Charleroi AirportBest Western Plus Aero 44 Charleroi AirportHotel South Charleroi Airport
BasicComfortableBasic
€€€€€€
BOEKENBOEKENBOEKEN
Ibis Charleroi Airport Ibis Budget Charleroi airport B&B Ils sont d’ailleurs
Ibis Charleroi AirportIbis Budget Charleroi Airportils sont d'ailleurs park sleep fly Charleroi
BasicMinimalComfortable
€€€€
BOEKENBOEKENBOEKEN
Van Der Valk Hotel Charleroi AirportGuesthouse Les TilleulsB&B Le Bonimenteur
Van Der Valk Charleroi Airport
ComfortableBasicBasic
€€€€€€€
BOEKENBOEKENBOEKEN

Detail overzicht hotels park, sleep, fly Charleroi

 DC Hotel Charleroi Airport

Balladins Hotel Charleroi Airport

DC hotel Charleroi Airport, tot voor kort het Balladins Charleroi Airport Hotel ligt op 9 minuten rijden van de luchthaven van Brussel Zuid Charleroi. Ruime, moderne basic kamers met gratis wifi. Het hotel biedt voor €12 een uitgebreid ontbijtbuffet aan vanaf 4u ‘ s morgens. Perfect voor een nachtje wanneer je een vroege vlucht hebt.

 

Geef op voorhand je vluchtgegevens door aan het hotel

 

Parking icon

15 dagen parking is inbegrepen in het park sleep fly Charleroi airport pakket. Je auto staat op een afgesloten privé parking. Volgens het hotel kan je maximum 3 weken staan zonder een extra supplement te betalen.  Informeer je hierover wel eerst bij het hotel.

 

Bus icon

Er is een gratis pendeldienst van het hotel naar de luchthaven inbegrepen die vanaf 4u om de 30 minuten rijdt. Om van de luchthaven naar het hotel terug te keren betaal je €4 per persoon of €8 wanneer je alleen bent.

 

Prijzen starten vanaf €89.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOOKING

 Best Western Plus Aero 44 Charleroi Airport hotel 

 

Best Western Plus Aero 44 Charleroi Airport

Het Best Western Plus Aero 44 Charleroi Airport hotel ligt op 5 minuten rijden van de luchthaven Brussel Zuid Charleroi.  Mooie propere kamer met een vrij kleine badkamer. Gratis wifi.  Vriendelijk personeel. Het hotel beschikt over een bar en een restaurant. Het ontbijt kost €12.

Een aanrader voor een kort verblijf.

 

 

Parking icon

10 dagen parking is inbegrepen in het park sleep fly Charleroi airport pakket. Je auto staat op een afgesloten privé parking die beveiligd is met camera’s. Na deze 10 dagen betaal je per extra dag €5.

 

Bus icon

Gratis pendeldienst van en naar de luchthaven die volgens het hotel op elk uur van de dag gaat.

 

Prijzen starten vanaf €89.

 

We vermelden hier zowel de link naar Booking als naar de site van het Best Western Plus hotel zelf. Soms is het park sleep fly tarief voor jouw datum immers niet te boeken via Booking maar wel via de website van het hotel.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOOKING Aero 44 hotel

 Hotel South Charleroi Airport

Hotel South Charleroi Airport

Hotel South Charleroi Airport is een rustig gelegen basic hotel op 10 minuten rijden van de luchthaven van Charleroi. Propere kamers en vriendelijk personeel. Ontbijten doe je voor €8.

 

Parking icon

Je wagen staat op een parking achter het hotel. Er wordt gevraagd om je sleutels achter te laten bij het hotel. 10 dagen parking is inbegrepen in het park sleep fly Charleroi airport pakket. Na deze 10 dagen betaal je €5 per extra dag.

 

Bus icon

Gratis shuttle van en naar de luchthaven tussen 4u30 en 24u ’s nachts.

 

Prijzen starten vanaf €69

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOOKING

 Ibis hotel Charleroi Airport 

 

Ibis Charleroi AirportHet Ibis hotel Charleroi Airport ligt op 10 minuten rijden van de luchthaven Brussel Zuid Charleroi. Het hotel biedt functioneel ingerichte kamers en beschikt ook over een bar. Het hotel biedt een ontbijt aan voor €14.  Perfect wanneer je op zoek bent naar een goedkoop hotel voor een nachtje voordat je op reis vertrekt.

 

Parking icon

10 dagen parking is inbegrepen in het park sleep fly Charleroi airport pakket. Je auto staat op een afgesloten privé parking. Na deze 10 dagen betaal € 10 per extra dag.

Mocht er geen plek zijn op de parking spreek dan zeker het personeel hierover aan. Zij zullen u dan helpen een plekje te vinden.

Bus icon

Het hotel werkt met een taxi dienst die 24 op 24 beschikbaar is. Deze dienst is inbegrepen in het pakket.

Wij horen van verschillende mensen dat je een supplement van €2 moet betalen om vlakbij de luchthaven afgezet te worden. Je kan ervoor kiezen om dit niet te betalen, maar dan wordt je verder van de hoofdingang afgezet.

Prijzen starten vanaf €89.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid:  BOOKING Ibis Charleroi Hotel

 Ibis budget Charleroi Airport

Ibis Budget Charleroi Airport

Ibis budget Charleroi Airport is ideaal gelegen vlakbij de luchthaven. Kleine basic kamers die OK zijn om een nachtje te verblijven voor je vlucht.

 

 

 

Parking icon

10 dagen parking is inbegrepen in het Ibis budget Charleroi park and fly pakket. Je auto staat op een afgesloten privé parking. Na deze 10 dagen betaal je per extra dag 10€ per dag.

Bus icon

Gratis pendeldienst die om de 15 minuten rijdt vanaf 4u ’s morgens totdat het laatste vliegtuig vertrekt.

Prijzen starten vanaf €69.

 

We vermelden hier zowel de link naar Booking als naar de site  van het Ibis Budget Charleroi hotel zelf. Soms is het park sleep fly tarief voor jouw datum immers niet te boeken via Booking maar wel via de website van het hotel.

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOOKING Ibis Budget Hotel

 B&B Ils sont d’ailleurs 

ils sont d'ailleurs park sleep fly Charleroi

B&B Ils sont d’ailleurs is een kleinschalige familie b&b die ruime propere kamers aanbiedt met goede bedden. Een lekker ontbijt is in de prijs van je arrangement inbegrepen. 

Check inn na 18u ’s avonds.

 

Parking icon

21 dagen parking is inbegrepen in het park sleep fly Charleroi airport pakket. Er wordt gevraagd om je sleutels af te geven. Je auto staat op een privé parking die niet zichtbaar is vanaf de straat.  Na deze 21 dagen betaal je €3 per extra dag.

 

Bus icon

De eigenaars van de B&B brengen je persoonlijk tot aan de ingang van de luchthaven en pikken je bij terugkomst terug op op eender welk uur.

Prijzen starten vanaf €90.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOOKING

 Van der Valk hotel Charleroi Airport

Van Der Valk Charleroi Airport

Het Van der Valk hotel Charleroi Airport is een gezellig hotel dichtbij de luchthaven van Charleroi. Mooie en nette kamers die voorzien zijn van alle comfort. Het hotel biedt een ontbijt aan voor €15.

 

 

Parking icon

10 dagen parking is inbegrepen in het Van der Valk Charleroi park sleep fly pakket. Je wagen staat op een afgesloten parking die beveiligd is met camera’s. Na deze 10 dagen betaal je per extra dag € 5.

Bus icon

Gratis pendeldienst die om de 20-30 minuten rijdt vanaf 4u ’s morgens tot 23u ’s avonds.

Prijzen vanaf €149.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOOKING

Guesthouse Les Tilleuls

Guesthouse Les Tilleuls beschikt over eenvoudige verzorgde kamers met comfortabele bedden. Voor €9 kan je ontbijten. Aangename en behulpzame gastheer.

Perfect voor een nachtje. 

 

 

Parking icon

15 dagen parking is inbegrepen in het park sleep fly pakket. Je parkeert je wagen op een niet beveiligd terrein. 

Bus icon

Je betaalt €12-14 voor een taxi naar de luchthaven. Enkele rit.

 

Prijzen vanaf €65.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOOKING 

B&B Le Bonimenteur

B&B Le Bonimenteur beschikt over sfeervolle mooi ingerichte kamers. Zeer aangename, behulpzame gastheer. Lekker ontbijt.

Kortom een prima hotel om te overnachten wanneer je een vroege vlucht hebt. 

 

 

 

 

Parking icon

De nacht van je verblijf parkeer je gratis. Daarna betaal je €3 per dag. De parking heeft geen hek maar is beveiligd met camera’s.

 

Bus icon

De eigenaar brengt je tussen 7u en 23u voor €10 persoonlijk naar de luchthaven van Charleroi. Wanneer je voor 7 u ’s morgens vertrekt, kan je voor €12,5 een taxi nemen. De eigenaar komt je wel gratis oppikken.

 

Prijzen vanaf €88.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOOKING 

 

Heb je al eens in één van deze hotels geslapen?  Deel dan gerust jouw mening hieronder, we horen ze graag.

Parkeren op de luchthaven van Charleroi

Heb je toch geen hotel naar je zin gevonden, dan is het wellicht interessant om je wagen voor een interessante prijs op een beveiligde parking te plaatsen en met een shuttle naar de luchthaven te gaan.

Hier vind je een overzicht van alle parkings nabij Charleroi airport.

We wensen je alvast een goede reis!

Vind je dit een interessant artikel, pin het. Zo heb je het altijd bij de hand.

Park sleep fly Charleroi

 

Gerelateerde artikels