Skip to Content

Overzicht van alle hotels met een park, sleep, fly arrangement

Vertrek jij ook graag ontspannen op vakantie en bespaar jij graag op parkingkosten?  Dan is een park, sleep, fly arrangement iets voor jou. We creëerden een overzicht van alle hotels die een park, sleep, fly arrangement aanbieden nabij deze luchthavens.  Zo kan jij makkelijk kiezen en vertrek je vanaf nu ontspannen op vakantie terwijl je je wagen gratis parkeert bij je hotel.

Hotels met een park, sleep, fly arrangement

Brussels Airport, Park Sleep Fly
Brussel
Park Sleep Fly Charleroi
Charleroi
Park Sleep Fly Dusseldorf
Dusseldorf
Eindhoven
Eindhoven
Park sleep fly - airplane taking off
Schiphol

Het minst leuke aan reizen is ongetwijfeld de heen en de terug reis.  Hoe minder lang je onderweg bent hoe beter.  Als je dus al een uurtje stressvol filerijden van je reisdag kan afknippen is dat toch wel handig meegenomen. Vaak vertrekt een vlucht ook al erg vroeg en dan is het wel leuk om in een hotel nabij de luchthaven te kunnen overnachten zodat je ‘s morgens niet ontzettend vroeg op pad moet. 

Park sleep fly arrangement

Met een park, sleep, fly arrangement slaap je reeds de avond van tevoren in een hotel aan de luchthaven.  Je kan ‘s morgens rustig uitslapen en ontbijten in het hotel en ontspannen aan je reis beginnen.  De auto die laat je gewoon staan op de parking van het hotel.  De parkingkosten zijn in de kosten van je park, sleep, fly arrangement inbegrepen en dit is vaak voordeliger dan lang te parkeren in een parking van de luchthaven. Na je vakantie pikt de shuttle van het hotel je terug op aan de luchthaven.

Er is een groot verschil tussen de paketten die de verschillende hotels aanbieden.  Het aantal dagen parkeren dat is inbegrepen in het pakket verschilt vaak en er zijn ook verschillen in de inbegrepen shuttle service.  Sommige hotels bieden hun shuttle 24/7 aan maar bij andere hotels rijdt de shuttle enkel binnen bepaalde uren.  Met een vroege of late vlucht vergelijk je dit best even om te vermijden dat je alsnog een taxi moet bestellen.

Overzicht park, sleep, fly hotels

Om jullie te helpen met vergelijken hebben we deze overzichten gemaakt per luchthaven.  Een high-level overzicht in een tabel waarin je in 1 oogopslag alle hotels ziet.   Daaronder staat een detail overzicht waarin we alle informatie met betrekking tot de parking en de shuttle vermelden.

Klik hieronder op je luchthaven van vertrek om het overzicht te zien.

We wensen je alvast een goede reis!

Brussels Airport, Park Sleep Fly
Brussel
Park Sleep Fly Charleroi
Charleroi
Park Sleep Fly Dusseldorf
Dusseldorf
Eindhoven
Eindhoven
Park sleep fly - airplane taking off
Schiphol

Vind je dit een interessant artikel, pin het, zo heb je het altijd bij de hand. 

Overzich park sleep fly arrangement