Ben je geen miljonair en wil je toch in luxe reizen?

Wij, Kris en Sylvia, zijn niet rijk en ook geen grootverdieners. Toch reizen we de hele wereld rond op een uiterst comfortabele manier. Wij houden namelijk van reizen in luxe.
Hoe wij luxe en comfortabel reizen met een beperkt budget? Dat lukt ons met travel hacken.

Wat is travel hacken?

Travel hacking is niets anders dan slim gebruik maken van alle manieren die er zijn om goedkoper te reizen. Soms reizen we zelfs gratis. Alles wat wij doen is hélemaal legaal.

Hou jij van reizen in luxe en wil je dat ook doen met een beperkter budget?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, volg ons via social media en zet deze website bij je favorieten. Wat krijg je van ons?

Eindeloze reisinspiratie
Slimme tips en tricks om comfortabel zelfstandig te reizen
Reisblogs met onze ongecensureerde ervaringen
Flight deals aanbiedingen, interessant geprijsde comfortabele vluchten

Waarom houden wij van comfortabel reizen?

De ervaringen die we opdoen tijdens onze reizen daar spreken we jaren later nog altijd over. Iedere reis opnieuw doen we nieuwe indrukken op. Reizen heeft ons leven verrijkt. Dat komt bijvoorbeeld omdat grenzen verleggen vanuit een andere omgeving gemakkelijker is. Tijdens onze reizen ontmoeten we nieuwe mensen, eten gevarieerd en doen activiteiten die we anders, als we thuis zouden blijven, nooit zouden beleven.

 

Wie is Kris (40+)

Het reisvirus heb ik van mijn ouders geërfd.   Profielfoto KrisDoor met hen te reizen, ontdekte ik hoe ge-wel-dig het is om de wereld te ontdekken. Ik ben heel blij dat ik al op alle 7 continenten ben geweest.
Travel hacking heb ik bij toeval ontdekt. Voor mijn werk als IT-er reisde ik wel eens en zo verbleef ik in 1998 – ik herinner me het nog goed – in een Marriott hotel in Boedapest. Na mijn verblijf lag er een enveloppe van deze hotelketen op de deurmat bij mij thuis. Ik vermoedde dat het een factuur was, maar het bleek een lidkaart te zijn voor hun getrouwheidsprogramma (loyaliteitsprogramma). De begeleidende brief maakte duidelijk dat zo’n kaart nogal wat voordelen biedt. Mijn zintuigen stonden direct op scherp. Sindsdien heb ik mijn kennis en kunde rondom het fenomeen van getrouwheidsprogramma’s verder ontwikkeld en uit deze passie is deze blog ontstaan. Ik hoop dat dankzij deze blog meer mensen met travel hacking zullen kunnen besparen op hun reizen waar ook ter wereld.

Wie is Sylvia (40+)

Als kind droomde ik van verre en exotische bestemmingen, maar met mijn ouders reisde ik niet verder dan Frankrijk. Profielfoto SylviaEenmaal zelfstandig trok ik de wijde wereld in. Eerst naar landen zoals Egypte, Tunesië en Marokko. Later reisde ik als backpacker 6 weken door Thailand.
Toen ik Kris leerde kennen, deelde hij wel mijn passie voor reizen, maar niet mijn manier van reizen. Van budgetreizen moest hij niets hebben. Hij reist veel liever met een koffer én met comfort. Eén keer ging hij overstag en reisde met mij naar Peru met een rugzak, wat geen succes was.
Kris overtuigde mij dat comfortabel reizen ook mogelijk is zonder gigantisch budget. Hij kende de manieren, had zich er namelijk al jaren in verdiept. Sindsdien maken we elk jaar een verre reis op zijn manier. In 2018 heb ik mijn baan opgezegd om samen met Kris onze droom Wapititi travel verder uit te bouwen. Samen delen we onze passie voor het reizen en onze kennis over het travel hacken. Zo willen we meer mensen met onze kennis helpen besparen op hun reizen.

Hou jij van zelfstandig reizen en wil je dat zo goedkoop mogelijk doen? Wij delen onze kennis over travel hacking via social media en deze website.


Facebook  Instagram  YouTube  Pinterest  Twitter