Vertrek jij ook graag ontspannen op vakantie en parkeer je graag goedkoop in Zaventem? Dan is een park, sleep, fly arrangement in Zaventem wellicht iets voor jou.

Park, sleep, fly Zaventem

Met dit park, sleep fly arrangement in Brussel overnacht je de avond voor je vlucht in een hotel nabij Brussels airport.

Je parkeert je auto gedurende je hele reis bij je hotel.

Dit is trouwens vaak goedkoper dan je wagen te parkeren op de luchthaven van Zaventem.

Hoe boek je dit park, sleep fly Brussel arrangement?

Om dit park, fly, sleep Zaventem arrangement te boeken begin je vaak je boeking net alsof je een gewone kamer zou boeken.  Eenmaal je een type kamer hebt geselecteerd, kan je kiezen voor een park, sleep, fly pakket of een arrangement (zie het voorbeeld van het Novotel Brussels airport hotel hieronder).

Soms wordt het sleep, park, fly Zaventem arrangement getoond als een alternatief tarief voor de kamer.  Zie voorbeeld van het Holiday Inn hotel hieronder.

Soms kan je het arrangement ook gewoon terug vinden onder park, sleep fly.

Overzicht park sleep fly Brussels airport

Hier geven we je een overzicht van alle hotels nabij Brussels Airport – Zaventem die dit park, sleep, fly arrangement aanbieden.

In het overzicht hebben we de hotels rond de luchthaven van Zaventem met gratis parking inbegrepen in het arragement alfabetisch gerangschikt.

We geven een idee van de prijs met ‘€’-tekens en een indeling volgens comfort waarbij  het Ibis Budget hotel met ‘Minimal’ het minste is.

Het Van Der Valk hotel met ‘Premium Comfortable’ scoort qua comfort het hoogste.

De boeking knop brengt je naar de website waar je de prijs en de beschikbaarheid kan checken. Wanneer je boekt via onze site, krijgen wij een kleine commissie zonder extra meerkost voor jou.

Indien je graag eerst extra informatie leest over het hotel, de kamers, hoelang je wagen kan blijven staan en wanneer de shuttle rijdt etc, kan je onder de tabel onze uitgebreide info terugvinden.

De shuttle reserveer je aan de receptie bij het inchecken in je hotel. Wanneer we de uren van de shuttle bus hebben teruggevonden, vermelden we deze bij het hotel. Het is echter steeds mogelijk dat deze uren veranderen. Wij raden dan ook aan om voor de exacte uren bij het hotel te informeren.

Wij hebben ons best gedaan om deze info zo volledig mogelijk op te stellen. Mocht er ergens toch een foutje in zijn geslopen, laat het ons dan zeker weten zodat wij dit kunnen aanpassen.

Mocht je uiteindelijk toch geen hotel naar je zin gevonden hebben, dan is een park en fly Zaventem misschien wel iets voor jou. Hier vind je de mogelijkheden om lang te parkeren op Zaventem of lees ons volledig artikel over hoe je goedkoop kan parkeren op Zaventem.

Crowne Plaza Brussels AirportHoliday Inn Brussels AirportIbis Brussels Airport
crowne-plaza-brussels-airport
Premium ComfortableComfortableBasic
€€€€€€€€€
BOEKENBOEKENBOEKEN
Ibis Budget Brussels AirportNH Hotel Brussels AirportNovotel Brussels Airport
park sleep fly Brussel
MinimalComfortableComfortable
€€€€€€
BOEKENBOEKENBOEKEN
Parker Hotel Brussels AirportPark Inn By Radisson Brussels AirportPentahotel Brussels Airport
ComfortableComfortableBasic - Urban
€€€€€€€€€
BOEKENBOEKENBOEKEN
Thon Hotel Brussels AirportVan Der Valk Hotel Brussels Airport
Thon Hotel Brussels Airport
BasicPremium Comfortable
€€€€€€€
BOEKENBOEKEN

Detail overzicht hotels park, sleep, fly Brussel 

Hieronder vind je het detail overzicht van de hotels in Zaventem die park sleep fly arrangementen aanbieden.

 Crowne Plaza Brussels Airport

crowne-plaza-brussels-airport

Het Crowne Plaza Brussels Airport ligt op 5 minuten van de luchthaven. Het hotel heeft een ruime open lobby en een mooi tuin. Als je nog even wil bewegen voor de vlucht kan dat in de fitness waarna je kan relaxen in de sauna of het stoombad.  Het uitgebreide ontbijt biedt voor ieder wat wils. De wifi is gratis.

 

Parking icon15 dagen parking is inbegrepen in je Crowne plaza Brussels airport park, sleep, fly arrangement. Je auto staat op een privé parking die beveiligd is door automatische slagbomen en camera’s. Na dag 15 betaal je per 24u €25 extra.

Bus iconDe shuttle naar de luchthaven is gratis. Van 1 april tot 30 september start de shuttle om 4 uur ’s ochtends.  Daarbuiten start de shuttle om 6 uur ’s ochtends.  De laatste schuttle is om 23 uur.  

 

Event icon

Schema van de shuttle:

De shuttle rijdt om de 25 minuten tussen bovenstaande uren.  Om de exacte uren te weten kan u het hotel contacteren.

Prijzen starten vanaf €95.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid van het park sleep fly Zaventem Crowne Plaza arrangement: BOEKEN

 Holiday Inn Brussels Airport

Het Holiday Inn Brussels Airport ligt op 5 minuten van de luchthaven. De kamers zijn recent gerenoveerd. Je kan heerlijk ontspannen in het verwarmde binnenzwembad, de sauna en de jacuzzi. Het hotel biedt een uitgebreid en gevarieerd ontbijt aan. De wifi is gratis.

 

 

Parking icon15 dagen parking is inbegrepen in je park, sleep, fly Zaventem holiday Inn arrangement. Je auto staat op een privé parking die beveiligd is door automatische slagbomen en camera’s. Na dag 15 betaal je per 24u €17,5 extra.

Bus iconDe shuttle naar de luchthaven is gratis, rijdt stipt en regelmatig.

 

Event icon

Schema van de shuttle voor 2019:

Klik hier of op het schema om het te vergroten.

Prijzen starten vanaf €99.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid van het park sleep fly Zaventem Holiday Inn arrangement: BOEKEN

 Ibis Brussels Airport 

Park sleep fly Zaventem

Hotel ibis Brussels Airport ligt op 3 km van de luchthaven van Zaventem. Het hotel heeft een restaurant en een bar met 24u snack service en gratis wifi.

 

 

 

Parking icon7 dagen parking is inbegrepen in het Ibis Zaventem park sleep fly Zaventem  pakket. Je auto staat op een privé parking met slagbomen. Na deze 7 dagen betaal je per extra dag 12€/dag.

Bus icon

Gratis pendeldienst tussen hotel en luchthaven tussen 4u-10u15 en 18u15-23u35. Reken ongeveer 25 minuten om van het Ibis hotel naar de luchthaven te worden gebracht en omgekeerd. Wanneer je wil terugkomen van de luchthaven naar het Ibis hotel rijdt de shuttle tussen 4u20-9u50 en 18u-23u.

 

Event icon        Schema van de shuttle 2019

Shuttle uur: hotel-luchthaven

Ochtend: 4u-15u elke 30-45min

Avond: 18u15-23u35 elke 30-45min

              Shuttle uur: luchthaven-hotel

Ochtend: 4u20-9u50 elke 30-45min

Avond: 18u-23u20 elke 30-45min

Wanneer je vertrekt of aankomt tijdens uren dat de shuttle niet rijdt, kan je een taxi nemen of bus 272 van de lijn. Wij hebben dit zelf bij onze terugkomst voorgehad en vonden dit niet heel praktisch.

Bus 272 stopte toen om één of andere reden niet aan de luchthaven waardoor we tot aan de volgende halte ( Zaventem technics Noord op de Ringlaan) moesten lopen. Niet erg leuk wanneer je veel bagage bij hebt.

De bushalte Bessenveld waar je dient af te stappen bevindt zich wel op een paar minuutjes wandelen van het Ibis hotel.

 

Prijzen starten vanaf €49.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOEKEN

 Ibis budget Brussels Airport

park sleep fly Brussel Zaventem

Ibis budget Zaventem is een basic hotel dichtbij de luchthaven van Zaventem. Eenvoudige kamers met tv, apart toilet en douche. Gratis wifi. Het hotel biedt een basic ontbijt aan.  Ideaal voor één nacht als je een goedkoop hotel zoekt nabij de luchthaven.

 

 

Parking icon7 dagen parking is inbegrepen in het park sleep fly Brussels pakket. Je auto staat op een privé parking met slagbomen. Na deze 7 dagen betaal je per extra dag 12€/dag.  Het Ibis Budget hotel deelt zijn parking met het Ibis hotel.

Bus iconGratis pendeldienst tussen hotel en luchthaven tussen 4u-10u15 en 18u15-23u35. Reken ongeveer 25 minuten om van het Ibis hotel naar de luchthaven te worden gebracht en omgekeerd. Wanneer je wil terugkomen van de luchthaven naar het Ibis hotel rijdt de shuttle tussen 4u20-9u50 en 18u-23u.

 

Event icon        Schema van de shuttle 2019

Shuttle uur: hotel-luchthaven

Ochtend: 4u-15u elke 30-45min

Avond: 18u15-23u35 elke 30-45min

              Shuttle uur: luchthaven-hotel

Ochtend: 4u20-9u50 elke 30-45min

Avond: 18u-23u20 elke 30-45min

Wanneer je vertrekt of aankomt tijdens uren dat de shuttle niet rijdt, dien je een taxi of lijnbus 272 te nemen. Wij hebben dit zelf bij onze terugkomst voorgehad en vonden dit niet heel praktisch.

Bus 272 stopte toen om één of andere reden niet aan de luchthaven waardoor we tot aan de volgende halte ( Zaventem technics Noord op de Ringlaan) moesten lopen. Niet erg leuk wanneer je veel bagage bij hebt.

De bushalte Bessenveld waar je dient af te stappen bevindt zich wel op een paar minuutjes wandelen van het Ibis hotel.

Prijzen starten vanaf €39.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOEKEN

 NH Hotel Brussels Airport

park sleep fly Brussel

NH Hotel Brussels Airport ligt op nog geen 5 km van de luchthaven van Brussel. Keurige kamers die iets of wat  verouderd zijn. Gratis wifi. Het hotel beschikt over een fitness, sauna en een jacuzzi.

 

Parking iconJe auto staat op een overdekte parking. Je kan kiezen uit NH Brussels airport park sleep fly arrangementen met 5, 8, 14 of 21 dagen parking inbegrepen. Per extra dag bovenop je pakket betaal je €7,5.

Bus iconElke 30 minuten rijdt er zowel ’s morgens als ’s avonds een gratis shuttle. Reserveer de shuttle bij de receptie.

Prijzen starten vanaf €120.

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid van het NH Brussels airport park sleep fly arrangement: NH hotels

 Novotel Brussels Airport

Novotel Brussels Airport

Novotel Brussels Airport is een rustig hotel vlakbij de luchthaven. Ruime kamer en een uitgebreid ontbijt. Gratis wifi. Het hotel beschikt over een fitness en een stoombad.

 

 

 

Parking iconBij het Novotel brussels airport park, sleep fly arrangement is 7 dagen  op een niet overdekte afgesloten parking inbegrepen. Een extra dag kost €12 per dag

Bus iconGratis shuttle die tussen 6u en 23u om de 20 minuten naar de luchthaven rijdt . Binnen 10 minuten sta je op de luchthaven. Reserveren van de shuttle doe je aan de receptie.

Prijzen starten vanaf €89

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid van het Novotel Brussels airport park sleep fly arrangement : BOEKEN

 Parker hotel Brussels Airport

Het Parker hotel Brussels Airport ligt op iets meer dan 5 minuten rijden van de luchthaven van Zaventem. Kamers met gratis WiFi en koffie- en theefacililiteiten.  Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een hamam en een fitnessruimte. Gratis ontbijt met croissants thee en koffie tussen 4 en 6u ’s morgens. Daarna is er een betalend ontbijt buffet.

Parking iconIn het arrangement is gratis parking van uw wagen voor 14 dagen inbegrepen. Daarna betaalt u 15€ per nacht.

 

Bus iconHet hotel biedt een 24u shuttle service naar en van de luchthaven.

 

Prijzen starten vanaf 90€

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOEKEN

 Park Inn By Radisson Brussels Airport

park sleep fly Zaventem

Park Inn by Radisson Brussels airport ligt op 3km van de luchthaven van Zaventem. Modern ingerichte kamers met gratis wifi. Het eigen restaurant serveert een verscheidenheid aan internationale gerechten. Het hotel beschikt over een ftiness center met infrarood sauna.

Parking iconJe auto parkeer je veilig in de ondergrondse garage voor 4, 8 of 15 dagen. Daarna betaal je per extra dag 15€/dag.

Bus iconGratis shuttle dienst naar de luchthaven. Deze rijdt echter niet heel de dag. Wanneer de shuttle niet rijdt, kan er tegen voorkeurstarief een taxi geboekt worden.

Event icon        Schema van de shuttle

Maandag tot vrijdag: 

6u-11u elke 30 minuten

15u-23u elke 30 minuten

 Weekend: 

 4u-11u elke 30 minuten

 15u-23u elke 30 minuten

Het exacte schema vind je hier.

Prijzen starten vanaf €99

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOEKEN

 

 PentaHotel Brussels Airport

PentaHotel Brussels Airport is een hip hotel nabij Brussels airport.  Goed onderhouden maar kleine kamers met wifi en een gratis betaaltelevisie.

 

 

 

Parking iconJe wagen staat op een niet overdekte parking die afgesloten is met een slagboom.14 dagen gratis parkeren is in het sleep en fly Zaventem arrangement inbegrepen. Daarna betaal je 8€ per extra dag.

Bus iconGratis shuttledienst van en naar de luchthaven.

 

Event iconDe shuttle rijdt om de 35 minuten tussen ca. 4u15-10u25 en ca. 18u-23u45. Deze  doet er ongeveer 15-20 minuten over om de luchthaven te bereiken.

Voor de exacte uren, informeer je best aan de receptie bij het inchecken in het hotel.

 

Prijzen starten vanaf €89

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOEKEN 

 Thon Hotel Brussels Airport

Thon Hotel Brussels Airport

Het Thon Hotel Brussels Airport beschikt over moderne kamers met gratis wifi en een verzorgd ontbijt.

 

 

 

Parking iconJe wagen staat op een niet overdekte parking die is afgesloten met een slagboom. 14 dagen parking inbegrepen in het park, sleep, fly arrangement. Daarna betaal je €17 extra per dag.

Bus iconGratis shuttledienst van en naar de luchthaven.

 

Event icon        Schema van de shuttle

Shuttle hotel-luchthaven

Ochtend: 4u10-10u30u

Avond: 18u25-23u45

Shuttle luchthaven-hotel

Ochtend: 4u20-9u50

 Avond: 18u-22u20

Het schema vind je hier. 

Prijzen starten vanaf €89

 

Check hier de prijs en de beschikbaarheid: BOEKEN

 Van Der Valk hotel Brussels Airport

park sleep fly Brussel Zaventem

Het Van Der Valk hotel Brussels Airport heeft rustige en ruime kamers vlakbij de luchthaven. Restaurant met beperkte kaart. Goed en gevarieerd ontbijt.

 

 

Parking iconBij het Van Der Valk Brussel park sleep fly arrangement kan je je wagen voor maximum 2 weken in de ruime ondergrondse parkeergarage parkeren. Daarna betaalt u 15€ per dag. Indien de parking vol staat, kan u op straat parkeren. Indien u uw sleutels afgeeft, wordt uw wagen daarna door het personeel binnen gezet.

Bus iconGratis shuttle service (24/7) van en naar Zaventem. Er wordt aangeraden om deze aan de receptie op voorhand te boeken.

Event icon

Het schema vind je hier terug.

 

Prijzen starten vanaf €109

 

Check hier de prijs en beschikbaarheid van het Van der Valk Zaventem park sleep fly arrangement: BOEKEN

Heb je al eens in één van deze hotels geslapen?  Deel dan gerust jouw mening hieronder, we horen ze graag.

Lang parkeren op Zaventem

Heb je toch geen hotel naar je zin gevonden, dan is het wellicht interessant om je wagen voor een interessante prijs op een beveiligde parking te plaatsen en met een shuttle naar de luchthaven te gaan.

Dit wordt ook wel park & fly Zaventem genoemd.

Een overzicht van parkings nabij de luchthaven van Zaventem vind je hier: Lang parkeren Zaventem of lees ons park and fly Zaventem artikel. 

We wensen je alvast een goede reis!

Lees ook: Park, sleep, fly SchipholPark sleep fly Charleroi arrangementPark sleep fly Eindhoven en Park sleep fly Dusseldorf. 

Vind je dit een interessant artikel, pin het. Zo heb je het altijd bij de hand.

park sleep fly Zaventempark sleep fly Zaventem 

Gerelateerde artikels


2 Comments

karlos · 22 november, 2018 at 09:52

Interessante info !

Sylvia · 22 november, 2018 at 12:05

Dank je wel. We hebben ons best gedaan om deze volledig mogelijk te maken.

Comments are closed.