New York verandert in een sprookje tijdens de kerstperiode en met deze goedkope vliegtickets kan jij in dit sprookjesparadijs rondlopen voor slechts €218.

Wij waren al 10 keer in New York, de stad verveelt nooit. Deze stad moet je minstens 1 keer in je leven gezien hebben en met deze goedkope vliegtickets vlieg je al voor een prikje heen en terug.  En Kerstmis is echt een uitstekende periode.  Je hebt de kerstshow in de radio city music hall. Je kan gaan ijsschaatsen aan de voet van de rockefeller toren of in Bryant Park.  En je kan je uiteraard vergapen aan de vele prachtige versierde etalages.

Shoppen?  Dat doe je uiteraard in Macy’s maar neem ook eens een kijkje in de grote outletwinkel Century 21.  Sylvia’s persoonlijke favoriet.

Als je er bent zorg dan dat je ook eens een show op Broadway meepikt.  Goedkope tickets kun je de dag zelf kopen bij de TKTS standen.  Als je echter een bepaalde show absoluut niet wil missen, koop je deze best wel op voorhand.

Goedkope vliegtickets naar New York

Je vliegt rechtstreeks met United vanaf Amsterdam Schiphol op New York (Newark) voor €218

Reisperiode : november 2018 tot en met maart 2019 (wil je nieuwjaar in New York vieren dan zijn de tickets wel duurder)
Reisduur : minimum een verblijf op zaterdag

BOEKEN

Bagage

De vermelde prijzen zijn inclusief handbagage maar exclusief ruimbagage.  Voor deze citytrip kom je misschien wel toe met handbagage. Wil je ook wat gaan shoppen dan kan je ruimbage inchecken voor in totaal 120$ (ongeveer €100) extra.

Kerst en Nieuwjaar in New York vieren

Dit jaar gaan op 28 november de lichtjes in de kerstboom op Rockefeller plaza voor de eerste keer aan en dat is het startschot voor de hele stad om zich in de kerstsfeer te hullen.  Alle etalages worden sfeervol versierd en overal verschijnen kerstbomen in het straatbeeld.

Hotels

In het Renaissance hotel heb ik Sylvia ten huwelijk heb gevraagd.  We hebben er dus hele mooie herinneringen aan.  Het is echter ook gewoon een heel goed hotel.  Modern, hip en op een super goede locatie vlakbij Times Square.  Ideaal als je ’s avonds nog een broadway show wil meepikken.

Het Residence Inn Manthatten Central Park is het hoogste hotel van New York.  Het is open sinds 2013.  We logeerden hier de (voorlopig) laatste keer dat we in New York waren.  De wolkenkrabber wordt gedeeld met een Courtyard hotel maar de bovenste verdiepingen zijn voorbehouden voor het Residence Inn.  Hier vind je kamers met een mooi uitzicht op Central park voor minder dan wat je zou betalen bij de hotels die grenzen aan Central Park.  Ontbijt is steeds inbegrepen in de kamerprijs.  De kamers zijn relatief klein zoals dat vaak is in hotels in NY.  De ontbijtruimte is hip maar relatief druk en chaotisch tijdens de “spitsuren” voor het ontbijt.

Luxury- Renaissance Times SquareComfortable - Residence Inn Manhatten Central Park
AGODA BOOKINGAGODA BOOKING
Prijzen starten vanaf €144/nacht per kamerPrijzen starten vanaf €145/nacht per kamer

Wil je altijd als eerste de beste goedkope vliegtickets in je mailbox?
Vergeet je zeker niet in te schrijven op de nieuwsbrief via het formulier hiernaast!

Categories: Travel Deals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je dan nu in en binnenkort doe jij dat ook!
Geen spam. Wij respecteren steeds uw privacy.

Subscribe now and soon you will travel in luxury for less too!

No spam. We respect your privacy.