Als je nog geen plannen had gemaakt voor deze zomer komen deze supergoedkope tickets naar San Francisco als geroepen.  Voor slechts €216 (€316 inclusief bagage) vlieg je nu vanuit Parijs helemaal naar San Francisco langs de prachtige westkust van de Verenigde Staten.

San Francisco is de laatste jaren enorm veranderd onder invloed van Silicon Valley maar voelt nog altijd een beetje Europees aan.  Het is ideaal om je roadtrip langs de westkust hier te starten.  Zo hoef je voor je eerste dagen hier alvast geen auto te huren.  Dat bespaart je al snel een paar honderd euro.  Vanuit San Francisco kan je richting Yosemite.  Vier uur rijden maar naar Amerikaanse normen vlakbij.  En zo kan je je reis verder zetten naar de andere gekende parken als Zion, Grand Canyon, Bryce Canyon, Arches, Death Valley….  Het is verleidelijk om zoveel mogelijk parken in 1 keer te bezoeken maar probeer toch ook voldoende tijd te voorzien zodat je bezoek niet beperkt blijft tot enkele stops om snel wat foto’s te trekken.  Je kan hier prachtige wandelingen maken en je kan ook gaan raften in de grand canyon.

Tijdens deze roadtrip kan je ook je geluk gaan beproeven in Las Vegas en een mooie plek om je reis te eindigen is Los Angeles.  De stad van de tegengestelden, you either love it or you hate it!  

Goedkope vliegtickets naar San Francisco

Je vindt verschillende combinaties rond deze goedkope prijs van €216.  Je vertrekt steeds in Parijs (CDG) en maakt een tussenstop in Frankfurt of Zurich.  Parijs naar Frankfurt of Zurich wordt uitgevoerd door respectievelijk Lufthansa of Swiss.  De transatlantische vlucht wordt uitgevoerd door United.  De retourvlucht is rechtstreeks met United vanuit San Francisco op Parijs. (CDG)

Reisperiode: augustus tot en met oktober 2018
Reisduur: minimum verblijf van 1 week

BOEKEN

Bagage

In de prijs van €258 is enkel handbagage inbegrepen.  1 stuk ruimbagage van 23kg kan bijgeboekt worden aan €50 enkel, €100 voor de terugvlucht. 

Naar Parijs

Vanuit Amsterdam en Brussel reis je eenvoudig en snel met de Thalys naar Parijs waar je je rit naar de luchthaven verder zet met RER.  Tickets kunnen 4 maanden op voorhand besteld worden en starten respectievelijk aan €35 vanuit Amsterdam en aan €29 vanuit Brussel (enkele rit).
Tussen Brussel en Parijs biedt Thalys nu ook een low-cost alternatief : Izy.  Tickets voor deze trein kunnen 2 maanden op voorhand vastgelegd worden.  Ticketprijzen starten aan €10 voor staanplaatsen.  Een gewone zitplaats kost €19.  Bij Izy dient wel €10 bijbetaald te worden als u een reiskoffer aan boord wil brengen.
Vanuit Brussel kan je ook rechtstreeks naar luchthaven Parijs Charles De Gaulle met de TGV.  Enkele ritten op de TGV starten aan €34.
Vanuit Amsterdam kan je ervoor kiezen om met de Thalys tot in Brussel-Zuid te reizen en daar over te stappen op de TGV.

Beste Reisperiode

April tot november is de beste periode voor een bezoek aan de Westkust van Amerika.  Als je kan mijdt je best de maanden juli en augustus want dan kan het behoorlijk druk worden in de nationale parken waardoor veel van de charme verloren gaat.  

Hotels

Wij logeerden in het Zoe hotel vlakbij Fisherman’s Wharf.  Het bleek een uitstekende keuze.  De kamers zijn relatief klein maar zeer stijlvol en ze bieden alle comfort.  Fisherman’s wharf is vlakbij en zoals je weet valt hier vanalles te beleven.  Je vindt hier trouwens ook verschillende restaurants.  Het nabijgelegen Hollywood café is echt een aanrader voor het ontbijt. (je zal dit trouwens ook merken aan de rij voor het café ;-))

Centraal in San Francisco vind je Union Square.  Hier vind je het Hilton hotel.  Ook Union Square is een zeer goede ligging, het iconische trammetje passeert bijna voor de deur en Chinatown, het grootste Chinatown in de Verenigde Staten, ligt op wandelafstand.  Vanuit je kamer kan je een mooi uitzicht over San Francisco hebben.

Comfortable - Zoe Hotel Fischerman's WharfComfortable - Hilton Union Square
BOOKINGBOOKING HILTON
Prijzen starten vanaf €218/nacht per kamerPrijzen starten vanaf €173/nacht per kamer

Wil je altijd als eerste de beste travel deals in je mailbox?
Vergeet je zeker niet in te schrijven op de nieuwsbrief via het formulier hiernaast!

 

 

Categories: Travel Deals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je dan nu in en binnenkort doe jij dat ook!
Geen spam. Wij respecteren steeds uw privacy.

Subscribe now and soon you will travel in luxury for less too!

No spam. We respect your privacy.