Skip to Content

Goedkoop parkeren op Düsseldorf Airport doe je zo

Hoe kan je  goedkoop parkeren op Düsseldorf airport? Wanneer je wil parkeren op de luchthaven van Dusseldorf heb je heel wat verschillende mogelijkheden.

Je kan op een officiële parking van de luchthaven van Düsseldorf parkeren of je kan kiezen voor een park & fly Düsseldorf airport arrangement.

Dan staat je wagen iets verder van de luchthaven van Düsseldorf geparkeerd en word je met een shuttle naar de luchthaven gebracht. 

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor valet parkeren. Dan rijd je zelf naar de vertrekhal van Düsseldorf en word je opgewacht door iemand van het personeel die je auto parkeert. Bij je terugkomst staat je wagen opnieuw klaar aan de luchthaven zodat je onmiddellijk kan vertrekken.

Wanneer je ’s morgens een vroege vlucht hebt, kan je ook kiezen voor een Park, sleep, fly Düsseldorf hotel. Dan overnacht je de nacht voor je vertrekt in een hotel vlakbij de luchthaven. De dag erna word je met een shuttle bus naar de vertrekhal gebracht terwijl je wagen tijdens de periode dat je weg bent bij het hotel blijft staan.

Je ziet het er zijn heel wat mogelijkheden om goedkoop rond de luchthaven van Düsseldorf te parkeren.

In dit artikel vind je affiliatie links. Als je iets boekt of koopt via een link op deze pagina, ontvangen we hiervoor een kleine commissie (waarvoor we je zeer dankbaar zijn) zonder extra kosten voor jou.

Dusseldorf Airport ParkingParkeren op het vliegveld van Düsseldorf-Park en Fly Düsseldorf

Wij hebben de Düsseldorf airport parkings gerangschikt op basis van de prijs die we vonden om 1 week te parkeren.

Houd er rekening mee dat deze prijzen kunnen veranderen en dat de parking die wij in deze post als goedkoopste plaatsen misschien op de data dat jij zoekt niet de goedkoopste is.

Naast de prijs voor 1 week,  geven we ook ineens mee hoe de parking beveiligd is, of je je sleutels moet afgeven en hoe ver de parking van de luchthaven van Düsseldorf ligt.

Wij hebben al op een aantal van deze parkings zelf gestaan en delen hierover dan ook onze mening. 

Voor de parkings waar we nog niet op hebben gestaan, vermelden we de review score die de parking krijgt op Google.

Veel bedrijven aan de luchthaven van Düsseldorf bieden zowel shuttle als valet parkeren aan.

Uit de Google reviews is het niet altijd gemakkelijk om op te maken of het over shuttle of valet parkeren gaat.

Daarom dat ik bij zowel shuttle als valet parkeren de algemene score geef en opmerkingen die ik heb teruggevonden.

Dit is de score op het moment van schrijven van dit artikel. Deze zal natuurlijk veranderen in de tijd maar ze geeft wel een indicatie van wat mensen in het algemeen van de parking vonden.

Per parking vermelden we ook een korte conclusie met de goede en minder goede punten die we terugvonden uit deze reviews.

Al deze parkings reserveer je best op voorhand.

Aan de hand van dit artikel kan jij, als je je wagen zal parkeren op het vliegveld van Düsseldorf, de beste parking voor jou kiezen.  

Parkeren en met de shuttle naar Düsseldorf airport

Hier sommen we al de parkings op waar je kan lang parkeren op Düsseldorf. Je parkeert je wagen iets verder van de luchthaven van Düsseldorf waarna je met een shuttle naar het vliegveld van Düsseldorf wordt gebracht.

We beginnen zoals gezegd deze lijst met de parkings waar we zelf al eens hebben gestaan.

Flypa ParkAirport Düsseldorf Airport Parkservice
Overdekte parking en niet overdekte parking.
Parkeergarage en niet overdekte parking.Niet overdekte parking.
Sleutels afgeven.Sleutels afgeven.Sleutels afgeven.
Shuttle brengt je in 5-10 minuutjes naar de luchthaven.
Bellen bij terugkomst.
Shuttle brengt je in 5-10 minuutjes naar de luchthaven.
Bellen bij terugkomst.
Shuttle rijdt elke 12 minuten en brengt je in ongeveer 17 minuten naar de luchthaven.
Bellen bij terugkomst.
Google review score van 4,1. Wij gebruikten de parking zelf en vonden deze goed.Google review score van 4,1. Wij gebruikten de parking zelf en vonden deze goed.Google review score van 2,4.
Vanaf €45 per week om je auto buiten te parkeren, overdekt parkeren kan vanaf €60 per week.Vanaf €28 per week om je auto buiten te parkeren, overdekt parkeren kan vanaf €61 per week.Vanaf €25 per week.
BOEKENBOEKENBOEKEN
Parken Flughafen DUSAirport Parkservice Express Ich Parke Selber
Overdekte parking en niet overdekte parking.Overdekte en niet overdekte parking.Parkeergarage en niet overdekte parking.
Sleutels afgeven.Sleutels afgeven.Je dient je sleutels niet af te geven.
De  gratis shuttle brengt je in een 15 tal minuten naar de luchthaven.
Bellen bij terugkomst.
De shuttle bus brengt je in een 3 tal minuten naar de luchthaven van Düsseldorf.De shuttle bus brengt je in 15 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf. 
Bellen bij terugkomst.
Parken Flughafen Dus vormt samen met Airport Parkservice Express. De Google review score is 3,7.Airport Parkservice Express krijgt samen met Parken Flughafen Dus een Google review score van 3,7.Ich Parke Selber krijgt een Google review score van 2,5.
Vanaf €24 per week om je wagen buiten te parkeren. Overdekt parkeren kan vanaf 55 euro per week.Vanaf 25 euro per week wanneer je je auto buiten parkeert. Overdekt parkeren kan vanaf €37 per week.Vanaf €25 per week wanneer je je auto buiten parkeert. Overdekt parkeren kan vanaf €88 per week.
BOEKENBOEKENBOEKEN
Park Expert Park-Port Cleverparks
Niet overdekte parking of parkeergarage.Niet overdekte parking of parkeergarage.Niet overdekte parking of parkeergarage.
Sleutels afgeven.Sleutels afgeven.Sleutels afgeven.
De gratis shuttle bus brengt je in een 8 tal minuten naar de luchthaven van Düsseldorf.
Bellen bij terugkomst.
De  gratis shuttle bus rijdt individueel en brengt je in een 10 tal minuten naar de luchthaven.De gratis shuttle bus brengt je in een 5-10 tal minuten naar de luchthaven.
Bellen bij terugkomst.
Park Expert maakt samen met Cleverparks deel uit van dezelfde groep.  De parkeerbedrijven zitten beiden op hetzelfde adres. Op Google heb ik echter geen aparte reviews gevonden voor Park Expert wel voor Cleverparks. Park-Port krijgt een Google review score van 2,7.Cleverparks krijgt een Google review score van 4.
Vanaf €26 per week wanneer je je auto buiten parkeert. Overdekt parkeren kan vanaf €36 per week.Vanaf €30 per week om je wagen buiten te parkeren. Parkeren in de garage kan vanaf €65 per week.Vanaf €38,76 per week om je wagen buiten te parkeren. Overdekt parkeren kan vanaf €48,96 per week.
BOEKENBOEKENBOEKEN
PARKinDUS Parkkönig Relaxpark
Niet overdekte parking.Parkeergarage.Niet overdekte parking of parkeergarage.
Sleutels afgeven. Tijdens minder drukke periodes kan u uw sleutel meenemen.Je mag hier je sleutels meenemen.Sleutels afgeven.
De gratis shuttle bus rijdt 24 u per dag en brengt elke klant individueel in 5-7 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf.
Bellen bij terugkomst.
De gratis shuttle bus brengt je in 4 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf.
Bellen bij terugkomst.
De gratis shuttle bus brengt je in een paar minuutjes naar de luchthaven van Düsseldorf.
Bellen bij terugkomst.
PARKinDUS heeft nog niet veel Google reviews en scoort op het moment van schrijven 3,1.Parkkönig krijgt een Google review score van 3,0.Relaxpark krijgt een Google review score van 3,5.
Vanaf €29 per week.Overdekt parkeren kan vanaf €40 per week.Vanaf €48 per week wanneer je je wagen buiten parkeert en vanaf €58 per week wanneer je wagen in de parkeergarage parkeert.
BOEKENBOEKENBOEKEN
Parken 53 GmbHPark & Fly Düsseldorf
Niet overdekte parking.Niet overdekte parking of parkeergarage.
Sleutels niet afgeven.Sleutels afgeven.
De gratis shuttle brengt je in een 5 tal minuutjes naar de luchthaven van Düsseldorf.
Bellen bij terugkomst.
De gratis shuttle brengt je in 5-10 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf.
Bellen bij terugkomst
Parken 53 GmbH heeft nog niet heel veel reviews maar krijgt momenteel een mooie Google review score van 5.Park & Fly Dusseldorf krijgt een Google review score van 3,2.
Vanaf €79 per week.Vanaf 29 euro per week wanneer je je wagen buiten parkeert. Ik heb geen prijzen gevonden om in de parkeergarage te staan.
BOEKENBOEKEN

Flypa

Flypa beschikt over verschillende parkeerterreinen waar je dag en nacht terecht kan. Je kan hier zowel buiten als overdekt parkeren of kiezen voor valet service. Flypa biedt ook extra diensten zoals een wasbeurt aan. 

Om overdekt te kunnen parkeren mag je wagen niet hoger zijn dan 2,10 meter.

 

Als je een elektrische auto hebt, kan je deze bij Flypa voor 35 euro opladen. Je dient bij reservatie 10 euro te betalen. De rest kan je betalen wanneer je je wagen ophaalt.

 

Parking icon

Je parkeert je wagen buiten op een omheind verhard terrein of in de overdekte parkeer garage. Er zijn ook slagbomen en camera’s aanwezig. 

 

Car keys

Je dient je sleutels af te geven. Deze worden veilig bewaard in een kluis.

 

Bus icon

De gratis shuttle bus brengt je in een 5-10 minuutjes naar de luchthaven van Düsseldorf. Bij terugkomst wordt er gevraagd om even te bellen zodat men je terug kan oppikken. Je kan indien nodig ook een kinderzitje aanvragen.

 

Conclusie

 Flypa krijgt op google een review score van 4,1. 

Tevreden klanten spreken van een goede betrouwbare service en een goede prijs kwaliteit verhouding. Een aantal klanten is minder tevreden en zegt dat de parkeerplaats moeilijk te vinden is en ze bij terugkomst schade aan de wagen hadden. Een enkele klant zegt dat er geen kinderzitjes aanwezig waren terwijl ze dit wel gereserveerd hadden.

Wij hebben hier ook al een aantal keer zelf geparkeerd en zowel gebruik gemaakt van de gewone parking als ook van de shuttle service. 

Geen enkele keer was er iets aan te merken, wij zijn dan ook zeer tevreden over dit bedrijf. Zowel bij de shuttle service als bij het valet parkeren verliep het afgeven van de wagen, het wegbrengen en ophalen steeds vlot. 

Adres: Münsterstraße 384, 40470, Düsseldorf en  Wanheimer Str. 66, 40470 Düsseldorf.

Flypa beschikt over verschillende adressen. Kijk op je reservering dus heel goed na op welk adres je moet zijn.

 

Vanaf 45 euro per week wanneer je je auto buiten parkeert. Overdekt parkeren kan vanaf €60 per week.

Meer informatie en boeken: Flypa 

ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport Düsseldorf heeft 500 parkeer plaatsen.

ParkAirport biedt ook valet parkeren aan zowel binnen als buiten.

Je wagen mag maximaal 2,2 m breed zijn en 5,25 m lang zijn. Houd er ook rekening mee dat de maximale doorrijhoogte 2,20 m is.

Parking icon

Je parkeert je wagen overdekt of buiten op een verharde parking.

 

Car keys

Je dient je sleutels af te geven. Je sleutel wordt in een kluis bewaard.

 

Bus icon

De gratis shuttle bus brengt je in een 5-10 tal minuten naar de luchthaven van Düsseldorf. Bij terugkomst dien je te bellen waarna de shuttle je terug oppikt.

Conclusie

ParkAirport Düsseldorf krijgt een google review score van 4,1.

Over het algemeen zijn veel mensen tevreden over dit parkeerbedrijf. Klanten spreken over een nieuwe ruime parkeergarage, brede parkeerplaatsen, een goede service en vriendelijk behulpzaam personeel.

Enkele klanten zijn minder tevreden en zeggen dat ze lang moesten wachten bij de terugkomst. Sommige klanten spreken ook over een kras op de wagen.

Wij hebben hier ook zelf al eens buiten geparkeerd en gebruik gemaakt van de shuttle. Wij hadden zelf geen opmerkingen. Zowel het afgeven van de wagen als het wegbrengen en terug oppikken is toen vlot verlopen.

Adres: Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf Duitsland

Vanaf 28 euro per week wanneer je je auto buiten parkeert. Overdekt parkeren kan vanaf 61 euro per week.

Meer informatie en boeken: ParkAirport Düsseldorf 

Plane take off landingAirport Parkservice

Airport Parkservice ligt op 13 kilometer van de luchthaven van Düsseldorf. 

Parking icon

Je wagen staat buiten op een verhard terrein dat omheind is en beveiligd met camera’s. Bij aankomst worden er foto’s van je wagen gemaakt

 

Car keys

Er wordt gevraagd om je sleutels af te geven. Deze worden in een kluis bewaard.

 

Bus icon

De gratis shuttle rijdt elke 12 minuten en brengt je in 17 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf. Je wordt afgezet bij terminal B C, ingang 10/11. Bij terugkomst wordt er gevraagd om te bellen waarna de shuttle je opnieuw oppikt waar hij je heeft afgezet.

 

Conclusie

Airport Parkservice krijgt een google review score van 2,4. 

Volgens de reviews moet je vaak lang wachten voordat je bij je terugreis terug wordt opgepikt. Sommige mensen spreken zelfs van een wachttijd van anderhalf uur. Ook zouden de chauffeurs geen Engels spreken en zouden er geen kinderzitjes zijn.

Adres: Leuschstraße 4, 41460, Neuss

Vanaf 25 euro per week.

 

Meer informatie en boeken: Airport Parkservice 

Parken Flughafen DUS

Parken Flughafen DUS biedt naast shuttle en valet parkeren ook extra diensten aan zoals een onderhoudsbeurt voor je wagen.

Parking icon

Je kan je wagen zowel buiten als in de overdekte garage parkeren. De parkeerplaats is beveiligd met videobewaking en een alarm. Er is ook steeds iemand aanwezig.

Car keys

Je dient je sleutels af te geven. Deze worden in een kluis bewaard.

 

Bus icon

De gratis shuttle bus brengt je in 15 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf. Je kan eventueel ook een gratis kinderzitje reserveren. 

 

Conclusie

Parken Flughafen DUS vormt samen met Airport Parkservice Express ( hieronder beschreven)1 bedrijf.

Wij hebben enkel een Google review score gevonden van beide bedrijven samen. De totale Google review score voor alle bedrijven samen is 3,7.

Sommige klanten spreken over een goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel. Anderen vinden dat ze bij terugkomst te lang moesten wachten voordat ze terug opgepikt werden.

 

Adres:  Leuschstraße 4-8, 41460 Neuss Duitsland en Kieshecker Weg 120. 

Dit bedrijf zit op 2 verschillende adressen. Kijk dus even goed je reservering na wanneer je hier boekt.

Vanaf  24 euro per week om je wagen buiten te parkeren. Je wagen in de parkeergarage plaatsen kan vanaf 55 euro voor een week. 

 

Meer informatie en boeken: ParkenFlughafen DUS 

Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express is een grote parkeeraanbieder die over 1200 parkeerplaatsen beschikt. Hier kan je zowel binnen als buiten parkeren. Het bedrijf biedt ook valet parkeren aan. 

Om hier te kunnen parkeren mag je wagen wel niet hoger dan 2,20 meter zijn.

 

Parking icon

Je wagen staat overdekt of buiten op een goed verlichte parking die bewaakt wordt met camera’s en een alarm. Er is ook steeds personeel aanwezig.

 

Car keys

Je dient je sleutels af te geven.

 

Bus icon

De shuttle bus brengt je in een 3 tal minuten naar de luchthaven van Düsseldorf. Bij terugkomst wordt er gevraagd om naar de hotline te bellen zodat je terug opgepikt kan worden. Er kan ook een kinderzitje aangevraagd worden.

 

Conclusie

Airport Parkservice Express krijgt samen met Parken Flughafen Dus een google review score van 3,7.

Sommige klanten spreken over een goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel. Anderen vinden dat ze bij terugkomst te lang moesten wachten voordat ze terug opgepikt werden. 

Adres: Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf Duitsland

Vanaf 25 euro per week wanneer je je auto buiten parkeert. Overdekt parkeren kan vanaf €37 per week.

Meer informatie en boeken: Airport Parkservice Express 

Dusseldorf Airport terminalIch Parke Selber ( IPS Parken)

Ich Parke Selber is een grote parkeeraanbieder met meer dan 1000 parkingplaatsen. De parkeerplaatsen zijn 3 meter breed. Het bedrijf biedt ook extra diensten zoals een car wash aan.

Iche Parke Selber biedt ook valet parkeren aan waarbij je kan kiezen om je wagen binnen of buiten te laten staan.

Wanneer je wagen groter is dan 2,2 meter breed en 5,25 meter lang worden er extra kosten aangerekend om te parkeren.

 

Parking icon

Je kan kiezen om je wagen buiten of op een overdekte parking te parkeren. Het terrein is grotendeels verhard en wordt bewaakt door camera’s.

 

Car keys

Je dient je sleutels niet af te geven.

 

Bus icon

De shuttle bus brengt je in 15 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf.  Je kan een kinderzitje aanvragen. Bij terugkomst dien je te bellen, waarna je wordt opgepikt.

 

Conclusie

Ich Parke Selber krijgt een google review score van 2,5.

Sommige klanten spreken over een goede prijs kwaliteit verhouding en goede service. Andere zijn minder tevreden en zeggen dat je je wagen op een aftands terrein vol putten moet achter laten. Vooral bij terugkomst kan het lang duren voordat je terug wordt opgepikt. Er zouden in tegenstelling met wat Ich Parke Selber zegt geen kinderzitjes aanwezig zijn.

De chauffeurs zouden ook om een fooi bedelen.

Adres:  Prinzenallee 18, 40549 Düsseldorf Duitsland

Vanaf 25 euro per week wanneer je je auto buiten parkeert. Overdekt parkeren kan vanaf 88 euro per week.

Meer informatie en boeken: Ich Parke Selber ( IPS) 

Park Expert

Park Expert maakt samen met Cleverparks deel uit van dezelfde groep die over 800 parkeerplaatsen beschikt. Je kan je wagen zowel binnen als buiten parkeren of voor valet parkeren kiezen.

Om hier te kunnen parkeren mag je wagen maximaal 2,5 m breed zijn en 5,5 m lang.

 

Parking icon

Je wagen staat buiten op een verharde omheinde parking of in de parkeergarage die ‘s nachts wordt afgesloten met een rolluik. Er hangen ook camera’s en er is 24u per dag iemand aanwezig.

 

Car keys

Je dient je sleutels af te geven. Je sleutel wordt in een kluis bewaard.

 

Bus icon

De gratis shuttle bus brengt je in een 8 tal minuten naar de luchthaven van Düsseldorf. Bij terugkomst dien je te bellen waarna de shuttle je terug oppikt. Je kan ook indien nodig kinderzitjes reserveren. 

Conclusie

Park Expert maakt samen met Cleverparks deel uit van dezelfde groep.  De parkeerbedrijven zitten beiden op hetzelfde adres. Op Google heb ik echter geen aparte reviews gevonden voor Park Expert wel voor Cleverparks.

Adres: Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf

Vanaf 26 euro per week wanneer je je auto buiten parkeert. Overdekt parkeren kan vanaf 36 euro per week.

Meer informatie en boeken: Park Expert 

Park-Port

Park-Port ligt op een 10 tal minuten van de luchthaven van Düsseldorf. Park-Port biedt tegen betaling ook extra services aan zoals een wasbeurt.

Deze aanbieder biedt ook valet parkeren aan zowel binnen als buiten.

Parking icon

Bij Park-Port staat je auto binnen of buiten op een parking die verhard en goed verlicht is. Er is ook 24 u per dag 7 op 7 iemand aanwezig.

Car keys

Er wordt gevraagd om je sleutels af te geven. Deze worden veilig bewaard in een kluis.

Bus icon

De  gratis shuttle bus rijdt individueel en brengt je in een 10 tal minuten naar de luchthaven.  Er zijn ook kinderzitjes voorzien. Bij je terugkomst word je opnieuw opgehaald en met de shuttle naar de parking gebracht.

Conclusie

Park-Port krijgt een Google review score van 2,7.

Een aantal klanten zeggen dat er met hun auto gereden is terwijl ze op vakantie waren. Iemand anders schrijft zelfs een bekeuring gekregen te hebben die begaan werd op het moment dat de wagen bij Park-port geparkeerd was. Nog iemand zegt dat hij voor een overdekte parking heeft betaald maar dat de wagen bij terugkomst helemaal vuil was, of dat hij in een veld geparkeerd was. 

Andere klanten spreken dan weer over super vriendelijk personeel.

Adres: Vogelsanger Weg 91, 40470, Düsseldorf, Duitsland.

Vanaf 30 euro per week om je wagen buiten te parkeren. Parkeren in de garage kan vanaf 65 euro per week.

Meer informatie en boeken: Park-Port 

Dusseldorf Airport TuiFlyCleverparks

Cleverparks maakt samen met Park Expert deel uit van dezelfde groep. Je kan hier zowel kiezen voor shuttle als voor valet parkeren. Je parkeert je wagen buiten of binnen. Het bedrijf biedt ook extra diensten zoals een wasbeurt aan.

Parking icon

Je wagen staat hier op een omheind terrein dat 24/7 bewaakt wordt of in de parkeergarage.

 

Car keys

Je dient je sleutel af te geven. 

 

Bus icon

De gratis shuttle bus brengt je in een 5-10 tal minuten naar de luchthaven. Bij terugkomst wordt er gevraagd om de hotline te bellen waarna je wordt opgepikt en terug naar je wagen gebracht.

 

Conclusie

Cleverparks krijgt een Google review score van 4.

Veel klanten spreken over een goede, snelle shuttle service en vriendelijk en behulpzaam personeel. 

Volgens sommige klanten liep alles heel goed tot ze plots een schadegeval hadden. Toen kregen ze geen gehoor meer van Cleverparks.

 

Adres: Theodorstr. 290, 40472 Düsseldorf Duitsland

Vanaf 38,76 euro per week om je wagen buiten te parkeren. Overdekt parkeren kan vanaf 48,96 euro per week.

 

Meer informatie en boeken: Cleverparks 

PARKinDUS

PARKinDUS beschikt over een verhard parkeerterrein. Het bedrijf biedt tegen betaling ook extra diensten aan zoals een wasbeurt. Het is ook mogelijk om je elektrische auto op te laden. 

Grote bestelwagens en campers kunnen hier tegen een meerprijs parkeren.

 

Parking icon

Je wagen staat buiten op een verhard omheind terrein dat bewaakt wordt met camera’s. Er is ook steeds personeel aanwezig.

 

Car keys

Je dient je sleutel af te geven die bewaard wordt in een kluis. Tijdens minder drukke periodes kan u er ook voor kiezen om uw sleutel mee te nemen.

 

Bus icon

De gratis shuttle bus rijdt 24 u per dag en brengt elke klant individueel in 5-7 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf. Je kan ook kinderzitjes reserveren. Bij terugkomst wordt er gevraagd om de hotline te bellen zodat men je terug kan komen oppikken.

 

Conclusie

PARKinDUS heeft nog niet veel Google reviews en scoort op het moment van schrijven 3,1.

Klanten die tevreden zijn spreken over vriendelijk personeel en een snelle shuttle service waarbij je niet lang moet wachten. Anderen spreken over een vuile auto bij terugkomst en zeggen dat ze wel lang moesten wachten voordat ze bij terugkomst werden opgepikt. 

Adres: Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf, Duitsland.

Vanaf 29 euro per week.

 

Meer informatie en boeken: PARKinDUS 

 

Parkkönig

Parkkönig is een kleine parkeeraanbieder die over 300 overdekte parkeerplaatsen beschikt. 

Om hier te kunnen parkeren mag je wagen niet hoger zijn dan 2,10 meter en niet langer dan 5,25 meter.

 

Parking icon

Je wagen staat in een parkeergarage die beveiligd is met camera’s en afgesloten wordt met een rolluik. Er wordt gevraagd om 15 minuten voordat je bij de parking aankomt even te bellen zodat men je kan binnenlaten.

 

Car keys

Je mag hier je sleutels meenemen.

 

Bus icon

De gratis shuttle bus brengt je in 4 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf. Indien nodig kan je ook gratis een kinderzitje bijboeken. Bij terugkomst wordt er gevraagd om even te bellen zodat men je kan oppikken.

 

Conclusie

Parkkönig krijgt een google review score van 3,0.

Bij sommige klanten is alles vlot verlopen. Zij zijn tevreden over de service en de vriendelijke medewerkers.

Andere klanten spreken over krappe parkeerplekken, lang wachten voordat ze gebracht en weer opgehaald werden. Ook zou er bij 1 iemand geen kinderzitje aanwezig zijn geweest terwijl ze dit wel op voorhand gereserveerd hadden.

Adres: Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf.

Vanaf 40 euro per week om je wagen overdekt te parkeren.

 

Meer informatie en boeken: Parkkönig 

 

Relaxpark

Relaxpark beschikt over 600 parkeerplaatsen. Je kan je wagen zowel buiten als overdekt parkeren of voor valet parkeren kiezen. 

Parking icon

Je wagen staat buiten op een verhard terrein of in de parkeergarage wanneer je voor overdekt parkeren kiest. Er zijn camera’s aanwezig. Er worden ook foto’s gemaakt en de kilometer stand wordt genoteerd.

 

Car keys

Er wordt gevraagd om je sleutels af te geven.

 

Bus icon

De gratis shuttle bus brengt je in een paar minuutjes naar de luchthaven van Düsseldorf.  Bij terugkomst wordt er gevraagd om even te bellen waarna je opgepikt wordt.

 

Conclusie:  

Relaxpark krijgt een google review score van 3,5.

Tevreden klanten spreken over een correcte service en een goede prijs. Het parkeerterrein ligt bovendien dichtbij de luchthaven. Minder tevreden klanten zeggen dat er met hun wagen is gereden tijdens hun afwezigheid.

De medewerkers zouden ook  geen Engels spreken.

Adres: Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf

Vanaf 48 euro per week wanneer je je wagen buiten parkeert en vanaf 58 euro per week wanneer je wagen in de parkeergarage parkeert.

Meer informatie en boeken: Relaxpark 

Parken 53 GmbH

Parken 53 GmbH bevindt zich dichtbij de luchthaven van Düsseldorf en biedt ook lang parkeren op Düsseldorf aan.

Om hier te kunnen parkeren mag je auto maximum 2,5 meter hoog zijn. Je auto mag ook maximum 1,95 m breed en 5 meter lang zijn.

 

Parking icon

Je auto staat buiten op een afgesloten verharde parking die verlicht is en bewaakt wordt. 

 

Car keys

Je mag je sleutels meenemen.

 

Bus icon

De gratis shuttle brengt je in een 5 tal minuutjes naar de luchthaven van Düsseldorf. Bij terugkomst dien je even te bellen waarna je opgepikt wordt. Indien nodig kan je een kinderzitje vragen.

 

Conclusie

Parken 53 GmbH heeft nog niet heel veel reviews maar krijgt momenteel een mooie Google review score van 5.

Tevreden klanten spreken over een grote goed onderhouden parkeerplaats waar je je sleutels niet dient af te geven. Je wordt vlot naar de luchthaven gebracht en met de pendeldienst opgehaald zonder te lang te moeten wachten. De medewerkers zijn bovendien heel vriendelijk.

Adres: Kieshecker Weg 116, 40468, Düsseldorf

Vanaf 79 euro per week.

 

Meer informatie en boeken: Parken 53 GmbH 

 

Park & Fly Düsseldorf

Park & Fly Düsseldorf bevindt zich vlakbij de vertrekhal van Düsseldorf. Het bedrijf biedt naast parkeren ook extra diensten aan zoals een wasbeurt.

 

Parking icon

Je wagen staat buiten of overdekt. Het terrein beschikt over camera bewaking. 

 

Car keys

Je dient je sleutels af te geven. 

 

Bus icon

De gratis shuttle brengt je in 5-10 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf. Bij terugkomst wordt er gevraagd om te bellen waarna je opnieuw opgepikt wordt.

 

Conclusie

Park & Fly Dusseldorf krijgt een Google review score van 3,2.

Een aantal mensen zijn tevreden en spreken over goede prijzen, vriendelijk personeel en een goede service.

Andere mensen zijn niet tevreden en zeggen dat het personeel niet vriendelijk is en dat er extra kilometers op hun wagen stonden. Een aantal mensen zeggen ook dat er bij terugkomst een kras op de wagen stond en dat de wagen volgens hen buiten geparkeerd was, terwijl ze voor een overdekte plaats betaald hadden.

Adres: Parsevalstraße 21, 40468 Düsseldorf

Vanaf 29 euro per week wanneer je je wagen buiten parkeert. Ik heb geen prijzen gevonden om in de parkeergarage te staan.

 

Meer informatie en boeken: Park & Fly Düsseldorf 

 

car keys valetValet parking Düsseldorf

Heb je graag wat extra comfort of wil je geen tijd verliezen met het nemen van een shuttle?  In dat geval kan je kiezen voor een valet parking op Düsseldorf. 

Je rijdt dan gewoon naar de vertrekhal van de luchthaven van Düsseldorf waar je wordt opgewacht door een medewerker van het parkeerbedrijf. Deze parkeert je auto. Bij terugkomst staat je auto op je te wachten zodat je snel huiswaarts kan keren.

Hieronder geven we een overzicht van de verschillende valet parkings die er in Düsseldorf zijn. 

Omdat we geen specifieke Google reviews hebben gevonden over valet parkeren, geven we de algemene Google review score die we over het parkeerbedrijf vonden.

We starten deze lijst met het parkeerbedrijf waar we zelf al eens van gebruikt hebben gemaakt.

Flypa ParkAirport Düsseldorf Park Expert
Parkeergarage.
Parkeergarage en niet overdekte parking.Parkeergarage en niet overdekte parking.
Google review score van 4,1. Wij hebben zelf al eens van het valet parkeren gebruik gemaakt.Google review score van 4,1. Wij hebben hier zelf ook al eens gestaan.Google review score van 2,4. Park Expert maakt samen met Cleverparks  deel uit van dezelfde groep.  De parkeerbedrijven zitten op hetzelfde adres. Op google heb ik echter geen aparte reviews gevonden voor Park Expert wel voor Cleverparks. 
Valet parkeren kan vanaf 65 euro per week.Valet parkeren waarbij je auto buiten wordt geparkeerd kan vanaf €40 per week. Valet parkeren waarbij je auto in de parkeergarage wordt geparkeerd kan vanaf €50 per week. Valet parkeren kan vanaf €46 als je ervoor kiest om je wagen buiten te laten parkeren. Kies je voor valet parkeren en wil je dat je wagen in de parkeerplaats wordt gezet dan kan dat vanaf €56 voor een week.
BOEKENBOEKENBOEKEN
RelaxparkPark-Port Parkkönig
Overdekte parking en niet overdekte parking.Overdekte en niet overdekte parking.Parkeergarage.
Relaxpark krijgt een algemene google review score van 3,5.Park-Port krijgt een google review score van 2,7.Parkkönig krijgt een google review score van 3,0.
Valet parkeren kan buiten vanaf €58 per week. Kies je ervoor om je auto overdekt te parkeren, dan kan dit vanaf 68 euro per week.Valet parkeren waarbij je auto buiten staat kan vanaf 65 euro per week. Kies je voor valet parkeren waarbij je auto in de parkeergarage staat dan kan dit vanaf 75 euro per week.Valet parkeren kan vanaf 66 euro voor een week.
BOEKENBOEKENBOEKEN
Blitz Parkservice Ich Parke Selber Parkflair
Niet overdekte parking of parkeergarage.Niet overdekte parking of parkeergarage.Niet overdekte parking.
Blitz parking krijgt een google review score van 4,5.Ich Parke Selber ( IPS) krijgt een algemene google review score van 2,5.Parkflair  heeft nog niet zoveel google reviews maar krijgt een mooie score van 5. 
Vanaf 49  euro per week wanneer je ervoor kiest om je wagen buiten te laten parkeren. Wil je dat je wagen in de parkeergarage wordt geparkeerd dan kan dit vanaf 60 euro voor een week.Valet parkeren waarbij je auto buiten staat kan vanaf €77 per week. Kies je voor valet parkeren waarbij je auto in de parkeergarage staat dan kan dit vanaf €178 per week.Valet parkeren waarbij je auto buiten staat kan vanaf €93 per week. 
BOEKENBOEKENBOEKEN
Airport Parkservice Express
Niet overdekte parking of parkeergarage.
Airport Parkservice Express krijgt een algemene google review score van 3,7.
Valet parkeren waarbij je auto buiten staat kan al vanaf €89 per week. Heb je graag dat je wagen overdekt staat, dan kan dit vanaf €100 per week.
BOEKEN

Flypa

Flypa beschikt over verschillende parkeerterreinen waar je dag en nacht terecht kan. Flypa biedt ook extra diensten zoals een wasbeurt aan. 

Parking icon

Ja wagen wordt door een medewerker in de parkeergarage geparkeerd. Om overdekt te kunnen parkeren mag je wagen niet hoger zijn dan 2,10 meter.

Conclusie

Flypa scoort een google review score van 4,1 (Zie hierboven bij het shuttle parkeren voor meer info over de reviews).

Wij hebben ook al een keer van deze dienst gebruik gemaakt en zijn zeer tevreden. Zowel het afgeven van de wagen bij vertrek als het ophalen bij terugkomst verliep zeer vlot.

Adres: Münsterstraße 384, 40470, Düsseldorf en  Wanheimer Str. 66, 40470 Düsseldorf.

 

Valet parkeren kan vanaf 65 euro per week.

 

Meer informatie en boeken: Flypa 

Dusseldorf Airport Air Berlin

ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport heeft 500 parkeerplaatsen. Hier kan je voor valet parkeren kiezen en je wagen zowel binnen als buiten laten parkeren.

Je wagen mag maximaal 2,2 m breed zijn en 5,25 m lang. Houd er ook rekening mee dat de maximale doorrijhoogte 2,20 m is.

Parking icon

Afhankelijk van de gekozen formule wordt je wagen  buiten op een verharde parking of in de parkeergarage geparkeerd.

 

Conclusie

ParkAirport krijgt een algemene Google review score van 4,1 (Zie hierboven bij het shuttle parkeren voor meer info over de reviews).

Adres: Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf Duitsland

Valet parkeren waarbij je auto buiten wordt geparkeerd kan vanaf 40 euro per week. Valet parkeren waarbij je auto in de parkeergarage wordt geparkeerd kan vanaf 50 euro per week. 

Meer informatie en boeken: ParkAirport Dusseldorf 

Park Expert

Park Expert maakt samen met Cleverparks deel uit van dezelfde groep die over 800 parkeerplaatsen beschikt. Als je voor valet parkeren kiest, heb je de keuze om je auto binnen of buiten te laten parkeren.

Om hier te kunnen parkeren mag je wagen maximaal 2,5m breed zijn en 5,5 m lang.

 

Parking icon

Je wagen staat buiten op een verharde omheinde parking of in de parkeergarage die ‘s nachts wordt afgesloten met een rolluik. Er hangen ook camera’s en er is 24u per dag iemand aanwezig.

Conclusie

Park Expert maakt zoals reeds gezegd samen met Cleverparks  deel uit van dezelfde groep.  De parkeerbedrijven zitten op hetzelfde adres. Op Google heb ik echter geen aparte reviews gevonden voor Park Expert wel voor Cleverparks. 

Adres: Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf

Valet parkeren kan vanaf 46 euro als je ervoor kiest om je wagen buiten te laten parkeren. Kies je voor valet parkeren en wil je dat je wagen in de parkeerplaats wordt gezet dan kan dat vanaf 56 euro voor een week.

Meer informatie en boeken: Park Expert 

Relaxpark

Wanneer je voor valet parkeren kiest, zal de medewerker van Relaxpark je aan de vertrekhal opwachten. Nadat de wagen op eventuele schade is gecontroleerd, wordt deze door de medewerker van Relaxpark meegenomen en geparkeerd.

Er zal maximum 24 kilometer met je auto gereden.

Parking icon

Afhankelijk van welk pakket je kiest staat je wagen op een omheind verhard buitenterrein dat bewaakt wordt door camera’s of binnen in de parkeergarage.

 

Conclusie:  

Relaxpark krijgt een algemene Google review score van 3,5 (Zie hierboven voor meer info).

Adres: Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf

Valet parkeren kan buiten vanaf €58 per week. Kies je ervoor om je auto overdekt te parkeren, dan kan dit vanaf 68 euro per week.

 

Meer informatie en boeken: Relaxpark 

Airplane sunset cloudsPark-Port

 Park-Port biedt valet parkeren aan zowel binnen als buiten.

Parking icon

Bij Park-Port staat je auto binnen of buiten op een parking die verhard en goed verlicht is. Er is ook 24 u per dag 7 op 7 iemand aanwezig.

 

Conclusie

Park-Port krijgt een Google review score van 2,7 (Zie hierboven voor meer info).

 

Adres: Vogelsanger Weg 91, 40470, Düsseldorf, Duitsland.

Valet parkeren waarbij je auto buiten staat kan vanaf 65 euro per week. Kies je voor valet parkeren waarbij je auto in de parkeergarage staat dan kan dit vanaf 75 euro per week.

 

Meer informatie en boeken: Park-Port 

Parkkönig

Bij Parkkönig wordt je auto steeds in hun parkeergarage geparkeerd.

Parking icon

Je wagen staat in een parkeergarage die beveiligd is met camera’s en afgesloten wordt met een rolluik. Om hier te kunnen parkeren mag je wagen niet hoger zijn dan 2,10 meter en niet langer dan 5,25 meter.

Conclusie

Parkkönig krijgt een algemene Google review score van 3,0 (Zie hierboven).

Adres: Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf.

Valet parkeren kan vanaf 66 euro voor een week.

 

Meer informatie en boeken: Parkkönig 

Blitz Parkservice

Blitz Parkservice biedt enkel valet parking aan. 

Parking icon

Je wagen staat buiten op een omheinde parking of in de parkeergarage. Het terrein is bewaakt en er is ook altijd iemand aanwezig. 

 

Conclusie

Blitz Parkservice krijgt een Google review score van 4,5.

De meeste klanten zijn zeer tevreden over de professionele, vriendelijke en punctuele service die Blitz parking biedt.

Een enkele klant beweert dat er bij zijn terugkomst enkele kleine krasjes op zijn auto stonden.

 

Adres: Flughafenstraße 120, 40474 Düsseldorf 

Vanaf 49  euro per week wanneer je ervoor kiest om je wagen buiten te laten parkeren. Wil je dat je wagen in de parkeergarage wordt geparkeerd dan kan dit vanaf 60 euro voor een week.

Meer informatie en boeken: Blitz Parkservice 

Dusseldorf Airport EurowingsIch Parke Selber (IPS Parken)

Iche Parke Selber ( IPS Parken ) biedt valet parkeren aan waarbij je kan kiezen om je wagen binnen of buiten te laten parkeren.

Parking icon

Bij IPS parken staat je auto buiten op een omheinde parking of in de overdekte parking.  Er is  camera bewaking en personeel aanwezig.

Om aan deze prijzen te parkeren mag je auto niet groter zijn dan 2,20 meter in de breedte en 5,25 meter in de lengte. Wanneer je auto groter is dan zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Conclusie

IPS Parken krijgt een algemene Google review score van 2,5 (Zie hierboven voor meer info).

Adres: Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf

Valet parkeren waarbij je auto buiten staat kan vanaf 77 euro per week. Kies je voor valet parkeren waarbij je auto in de parkeergarage staat dan kan dit vanaf 178 euro per week.

Meer informatie en boeken: Ich Parke Selbe ( IPS) 

Parkflair

Parkflair is een jong bedrijf dat enkel valet parkeren aanbiedt. 

Om hier te kunnen parkeren, mag je auto wel niet langer dan 6 meter zijn.

Parking icon

Bij Parkflair wordt je wagen op een omheinde niet verharde parking geparkeerd. Er is ook personeel op het terrein aanwezig. 

 

Conclusie

Parkflair heeft nog niet zoveel Google reviews maar krijgt een mooie score van 5. 

Klanten spreken over een betrouwbaar, punctueel bedrijf en dit voor een eerlijke prijs.

Adres: Höherweg 311-313, 40231, Düsseldorf

Valet parkeren waarbij je auto buiten staat kan vanaf 93 euro per week. 

 

Meer informatie en boeken: Parkflair  

Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express is een grote parkeeraanbieder die over 1200 parkeerplaatsen beschikt. 

Om hier te kunnen parkeren mag je wagen wel niet hoger dan 2,20 meter zijn.

 

Parking icon

Je wagen staat overdekt of buiten op een goed verlichte parking die bewaakt wordt met camera’s en een alarm. Er is ook steeds personeel aanwezig.

 

Conclusie

Airport Parkservice Express krijgt samen met Parken Flughafen dus een Google review score van 3,7 (Zie hierboven voor meer info).

 

Adres: Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf Duitsland

Valet parkeren waarbij je auto buiten staat kan al vanaf 89 euro per week. Heb je graag dat je wagen overdekt staat, dan kan dit vanaf 100 euro per week.

Meer informatie en boeken: Airport Parkservice Express 

Park sleep fly Dusseldorf

Heb je ’s morgens een vroege vlucht vanuit Düsseldorf dan zou je ook een park sleep fly Düsseldorf hotel kunnen overwegen. 

Met deze park sleep fly formule overnacht je de dag voor je vertrek in een hotel dichtbij de luchthaven van Düsseldorf. Je parkeert je auto op de hotelparking en deze blijft daar tijdens je reis staan.

De dag van je vetrek word je met een shuttle naar de luchthaven gebracht. Na je vakantie word je opgehaald en naar je wagen gebracht.

Hier vind je een volledig overzicht van alle park sleep fly Dusseldorf hotels.

Tips parkeren op Düsseldorf vliegveld

Nog enkele tips wanneer je gaat parkeren op Düsseldorf airport.

Uit de google reviews lees ik dat er regelmatig discussies tussen klanten en het parkeerbedrijf zijn over krassen op de wagen. Daarom raden we je aan om steeds je auto te inspecteren voordat je deze parkeert en een foto te nemen. Zo heb je alvast een bewijs mocht je wagen achteraf beschadigd zijn. 

Neem ook steeds je papieren uit je auto mee. 

 

Sta je op een grote parking, neem dan een foto van de plek waar je staat, zodat je deze gemakkelijk bij je terugkomst kan terugvinden. 

 

Vergeet bij je terugkomst je sleutels, papieren en parkingticket niet in je handbagage te steken, zodat je dit gemakkelijk terugvindt wanneer je terug op de luchthaven van Düsseldorf bent.

 

Wanneer je bij je terugkomst wordt gevraagd om het parkeerbedrijf te bellen om opgepikt te, vergeet dan niet het telefoonnummer van hte parkeerbedrijf in je handbagage te steken. 

Sheraton Hotel Dusseldorf Airport

Gratis parkeren Düsseldorf airport

Op sommige plaatsen in de buurt van het vliegveld van Düsseldorf kan je ook gratis parkeren. 

Dit kan je best op de volgende plaatsen doen. 

Park en rides (P+R)

Er zijn verschillende park en rides zones in de buurt van Düsseldorf. 

Je kan je wagen op de P+R Angermund plaatsen en dan voor 1 halte de s-bahn nemen tot aan Flughafen Bahnhof. De trein rijdt om de 20 minuten, het ritje duurt slechts 3 minuten.  In dit station kan je dan overstappen op de Sky Train die je in 6 minuten naar de luchthaven neemt.  Je VRR of VRS ticket dat je kocht voor de s-bahn is ook geldig voor de Sky Train. 

Houdt er rekening mee dat de P+R van Angermund wel niet heel groot is. Je loopt dus het riscio dat de parking volzet is wanneer je daar aankomt.

Bovendien staat je wagen daar niet beveiligd wat het risico op schade groter maakt.

Buitenwijken van Düsseldorf

Je zou je auto ook gratis in één van de buitenwijken van Düsseldorf kunnen parkeren.

Wanneer je dit wil doen, kijk dan goed na waar je je wagen zet.

In heel wat buitenwijken van Düsseldorf geldt immers betalend parkeren.

Je wagen staat ook niet beveiligd. Vaak zijn buurtbewoners er ook niet zo mee opgezet dat je hun parkeerplek inpikt. 

Conclusie

De P+R Angermund ligt relatief dichtbij de luchthaven en kan een alternatief zijn voor wie op zoek is naar een gratis parking. 

Wij zouden het echter niet aanraden om je auto hier achter te laten aangezien je wagen hier niet beveiligd staat en de parking ook niet al te beste reviews krijgt.

In de reviews lezen we ook dat het treinstation niet voorzien is van een lift of roltrap.

Taxi Line Dusseldorf AirportConclusie 

Zoals je kon lezen heb je tal van mogelijkheden om je auto te parkeren aan of nabij de luchthaven van Düsseldorf.

Het loont zeker de moeite om de verschillende mogelijkheden te vergelijken want soms zijn er grote verschillen in prijs terwijl alle parkings grofweg dezelfde service bieden.  Daarom geven we ook de reviews mee zodat je kan zien hoe andere klanten de service ervaarden.  

Vergelijk de prijs zeker ook met het park, sleep, fly Düsseldorf arrangement.  Soms zijn de prijsverschillen immers niet zo groot en je krijgt er wel een pak comfort bij, zeker als je een vroege vlucht hebt.

We hebben persoonlijk al erverane dat het goedkoper was om een park sleep fly te nemen dan een parking.

Lees ook: Zo vind je een goedkope parking op de luchthaven van Zaventem,  goedkoop parkeren op Charleroi airport en goedkoop parkeren op Eindhoven airport doe je zo.

We hebben ons best gedaan om deze lijst zo volledig mogelijk te maken. Mocht er toch ergens een foutje in geslopen zijn of is er iets veranderd, laat het ons dan even weten

Wanneer je ons een mailtje stuurt passen we ons overzicht aan.

Bedankt en alvast een goede reis gewenst!

Ben je op zoek naar een goedkope vluchten, hier vind je de beste vliegtickets site om je vlucht te boeken. Tips om goedkope vliegtickets te vinden, vind je hier.