Wat is nu echt de beste vliegtickets site om te boeken? - Wapiti Travel

Het lijkt wel alsof er iedere dag een website bij komt die beweert de goedkoopste te zijn om je vliegtuigtickets te boeken.  Maar met iedere boekingsite die erbij komt lijkt het alleen maar moeilijker te worden om vliegtickets te vergelijken en de goedkoopste vliegtickets te vinden. 

We deden een vergelijking van 12 populaire boekingssites.  Hieronder geven we de voor- en de nadelen van iedere boekingsite en onderaan deden we de proef op de som met 3 verschillende scenario’s.

Zo weet jij vanaf nu ook welke de beste vliegtickets site is om vliegtickets te vergelijken en goedkoop je vliegtuigtickets te boeken.

Fans van goedkope vliegtickets raad ik ook aan om lid te worden van de Dollar Flight Club. Je leest er meer over helemaal onderaan.

In dit artikel vind je affiliatie links. Als je iets boekt of koopt via een link op deze pagina, ontvangen we hiervoor een kleine commissie (waarvoor we je zeer dankbaar zijn) zonder extra kosten voor jou.

Waar vind je de goedkoopste vliegtickets?

De website van de luchtvaartmaatschappij

Het biedt zo zijn voordelen om je tickets rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij te boeken. 

Zo geeft de website van de luchtvaartmaatschappij vaak informatie die je niet vindt op de website van andere boekingsites. 

Enkele zaken die ik vaak mis op een bookingssite zijn informatie rond de bagage (gratis of niet, en hoeveel) of rond de tariefklasse. 

Dat laatste dan voornamelijk om te weten hoeveel mijlen ik zal verdienen met die vlucht.

Deze informatie vind je wel op de site van de luchtvaartmaatschappij.

Bovendien is het ook zo dat als er zaken zouden fout lopen, laat ons hopen van niet maar het kan altijd, dat je dan rechtstreeks alles kan regelen met de luchtvaartmaatschappij zonder dat er nog een derde partij tussen zit die de zaken enkel maar kan compliceren.

Er zijn ook maatschappijen, zoals Southwest,  die hun tickets niet aanbieden via boekingssites.

Je zou kunnen denken dat het altijd het goedkoopst is om rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappijen te boeken maar dat is helaas niet zo. 

Vaak bieden de boekingsites, in het Engels OTA’s genoemd, lagere tarieven.

Voordelen

Soms kan je zaken als bagage direkt bijboeken op de websites van de luchtvaartmaatschappijen maar niet via boekingssites.  Of soms vind je cruciale informatie over kosten zoals bagage zelfs niet op boekingssites.

 

Als er zaken fouten lopen kan je alles rechtstreeks regelen met de luchtvaartmaatschappij

Nadelen

Het is moeilijk om op deze manier prijzen te vergelijken en vaak is het voordeliger te boeken bij een travel agent dan op de website van de maatschappij zelf.

Momondo

Momondo is geen boekingssite maar vergelijkt tal van boekingssites voor jou en geeft je daarna een overzichtelijk resultaat van alle mogelijke vluchten en op welke site je deze het goedkoopst kan boeken. 

De website toont ook een overzichtelijke grafiek van de prijsevolutie van je ticket over de omliggende dagen.

Welliswaar een beetje verstopt vind je voor sommige trajecten ook prognoses waarbij Momondo, op basis van eerdere boekingen, tips geeft om goedkoper te boeken.

Je kan je op Momondo abonneren op een vlucht zodat je mails krijgt als de prijs daalt.

 

Voordelen

In de meeste gevallen vind ik de beste prijs voor vliegtickets op Momondo. Momondo werkt dus goed om goedkope vluchten te zoeken.

 

Nadelen

Momondo biedt amper tools om flexibel te zoeken

 

Zoek en boek hier je vlucht met Momondo : BOEKEN

Connections

Soms voelt het gewoon goed aan om dicht bij huis te boeken.  Connections heeft 32 travel shops in België.

Het geeft je gemoedsrust te weten dat als er iets fout loopt je gewoon een bakstenen gebouw kan binnenlopen en men je daar zal verder helpen. 

Dat kan je combineren met het gemak van een degelijk online boekingsplatform waarvoor je niet uit je zetel moet komen. 

Je kan je reis ook ineens verzekeren met de aangeboden reisbijstand en annulatieverzekeringen.

Op Connections vind je vaak interessante tarieven en uiteraard zijn er de vroegboekacties waar je koopjes kan doen.

Spijtig is wel dat de boekingsengine niet toelaat om direkt over meerdere dagen te zoeken of direkt vanaf meerdere zelf gekozen luchthavens.

Dat zorgt ervoor dat het zoeken van tickets een tijdrovend proces is.

Voordelen

In geval van problemen is het goed om te weten dat je ergens op een kantoor kan binnenstappen.

Je kan steeds gratis annuleren tot 19u op de dag van boeking.

 

De book & pay acties van Connections hebben vaak voordelige prijzen.

 

Nadelen

In vergelijking met andere boekingssites hier in het lijstje zijn de mogelijkheden om flexibel te zoeken bij Connections relatief beperkt.

Zoek en boek je vlucht hier met Connections: BOEKEN

Kayak

Kayak is net als Momondo een vergelijkingssites. 

Hij zoekt voor jou over verschillende boekingssites naar de beste prijzen. 

Als de goedkoopste prijs op 1 van de sites van de Booking.com groep gevonden is kan je rechtstreeks boeken en anders stuurt hij je door naar de boekingssite.

Kayak biedt meer mogelijkheden dan Momondo als je flexibel bent qua data. 

Je kan relatief eenvoudig over een hele maand naar de prijzen zoeken.

 Je kan ook aangeven dat je van nabijgelegen luchthavens wil zoeken.

Als Kayak voldoende informatie over de gevlogen route heeft geeft hij linksbovenaan aan of het een goed moment om te kopen is of niet.

Handig bij Kayak is dat je kan aangeven met hoeveel stuks handbagage en ruimbagage je reist en dan zal Kayak daar rekening mee houden bij het tonen van de prijzen..

Kayak biedt relatief krachtige zoekmogelijkheden maar zoekt over een minder uitgebreide set aan boekingssites in vergelijking met Momondo.  Daardoor vind je op deze laatste soms toch nog goedkopere tickets.  Bovendien is de site niet altijd even intuitief in gebruik.

Kayak heeft ook een explore map waarop je inspiratie kan opdoen voor je reis.  Je ziet dan op een kaart de prijzen van alle bestemmingen.

De kaart toont echter prijzen waaraan andere bezoekers de afgelopen dagen hebben geboekt en die blijken vaak niet meer beschikbaar.

Je kan je op Kayak abonneren op een vlucht zodat je mails krijgt als de prijs daalt.  Voor dit laatste moet je wel een account aanmaken.

Voordelen

Het grootste voordeel van Kayak is zonder enige twijfel dat dit de boekingssite is die momenteel het beste weergeeft wat de prijs van je vlucht zal zijn inclusief kosten voor bagage.

De zogenaamde hacker fares, waar dat je vlucht opgedeeld wordt in verschillende tickets, bieden soms mooie tarieven

Nadelen

Over het algemeen zijn de tarieven die je vindt op Kayak niet bij de beste van de klas

 

Het platform is niet echt intuitief en daardoor ook niet echt gebruiksvriendelijk

 

Het concept van de explore map is leuk maar doordat er prijzen worden getoond die andere reizigers over de voorbije dagen vonden is de prijs die je ziet vaak niet meer beschikbaar als je doorklikt om te boeken.

Zoek en boek je vlucht met Kayak: BOEKEN

Vliegtickets.nl

Een duidelijkere naam dan Vliegtickets.nl kan je niet hebben voor een website die vliegtickets verkoopt. Toch kan je hier ook hotels boeken en auto’s huren, maar daar gaat het hier natuurlijk niet om.

De website is duidelijk en eenvoudig. 

Spijtig genoeg zijn de mogelijkheden redelijk beperkt als het op het zoeken op aan komt. 

We kunnen op het scherm van de zoekresultaten aangeven dat we vanop alternatieve luchthavens willen vertrekken maar dat is ongeveer alles van flexibiliteit dat de website biedt.

Vliegtickets gaf ons wel de beste prijs voor onze vlucht naar Dubai.  We boeken deze vlucht slechts 1 maand op voorhand in het hoogseizoen.  Waar veel sites prijzen vinden tussen de €600 en €700 biedt vliegtickets.nl ons een prijs aan van €376.  We dienen daarbij in Londen wel tijdens onze overstap van luchthaven te wisselen maar dat is zeker het overwegen waard voor dit prijsverschil.

Dezelfde vlucht met overstap in Londen wordt ook op andere sites gevonden maar is in de meeste gevallen toch nog meer dan €30 duurder.  Dat brengt ons wel ook ineens bij een nadeel van vliegtickets.nl, de boekingskosten. De dossierkosten van €29.5 die men aanrekent vallen hoog uit en doen het prijsverschil bijna teniet.

Als laatste toch nog een zeer leuk voordeel van deze site. Bij vliegtickets.nl kan je ook steeds je boeking gratis annuleren tot 20u.

Let wel even op de kleine lettertjes, in het weekend en op feestdagen is dit tot 15u en bepaalde maatschappijen zijn uitgesloten.

Voordelen

Gratis annulatie op de dag van boeking tot 20u (let op de kleine lettertjes)

 

Vliegtickets.nl vind soms zeer mooie prijzen zoals de zeer scherpe prijs voor onze Dubai vlucht!

Nadelen

Extra dossierkosten per reservering (€29,5)

 

Zoek en boek je vlucht met Vliegtickets.nl hier: BOEKEN

 

Kiwi.com

KIWI.com is een boekingssite die zich in het begin vooral richtte op het low-end segment van de markt. 

De Kiwi.com garantie zorgt ervoor dat je met een gerust geweten ticketten van verschillende low-cost carriers kan combineren en zo naar het andere eind van de wereld vliegen. 

De uitgebreide zoekmogelijkheden, nog uitgebreider dan wat Google Flights je biedt, zorgen er bovendien voor dat je heel eenvoudig de beste tarieven kan vinden.

Voordelen

Deze website biedt van alle sites hier besproken de meeste geavanceerde zoekmogelijkheden.

Met de Kiwi.com garantie kan je met een gerust geweten 2 losse vliegtickets kopen.  Als je eerste vlucht vertraagd is dan staat Kiwi.com garant om je een nieuw ticket te kopen voor je tweede vlucht of dit te vergoeden.

Nadelen

In het begin komt de interface misschien minder gebruiksvriendelijk over maar eenmaal je de mogelijkheden onder de knie hebt zul je versteld staan van de de flexibiliteit van het zoeken van vluchten via Kiwi. 

Zoek en boek je vlucht met Kiwi.com: BOEKEN

Expedia

Expedia gaat al jaren mee als boekingssite voor alles van vluchten over hotels tot huurwagens.  Vakantiehuizen en cruises kan je er zelfs ook op kopen.

Wil je alles centraal boeken dan kan je dat waarschijnlijk bij Expedia en heb je ook baat bij hun getrouwheidsprogramma.

De prijzen die expedia biedt zijn echter lang niet altijd zo voordelig en het getrouwheidsprogramma van Expedia biedt bijzonder weinig voordeel voor het boeken van vluchten.

In sommige gevallen biedt Expedia dan echter wel weer mooie prijzen aan. 

De laatste jaren vind ik er weinig maar bij onze laatste test naar Dubai vond Expedia wel de beste prijs voor de rechtstreekse vlucht en was hij meer dan € 100 goedkoper dan alle andere sites.

Voordelen

Expedia kan interessant zijn als je alles op 1 plek wenst te boeken maar biedt over het algemeen niet echt interessantere prijzen voor vluchten dan dat je op andere sites kan vinden.

Expedia is de enige search engine in dit lijstje die een getrouwheidsprogramma heeft maar wat je ermee verdient op vluchten is echt aan de lage kant.  Het biedt meer voordeel op hotels en andere…

Nadelen

Je kan in vele gevallen betere koopjes doen op de andere sites in dit lijstje (maar de uitzonderingen bevestigen de regel zoals we ondervonden met de rechtstreekse vlucht naar Dubai)

 

Zoek en boek je vlucht met Expedia: BOEKEN

Google Flights

Google Flights is misschien wel de jongste speler in dit rijtje maar heeft sinds hij de rangen vervoegde een snelle opmars gemaakt. 

De snelheid waarmee hij resultaten toont maakt hem tot 1 van de handigste in gebruik. 

Zeker voor de explore map waarbij je op een overzichtelijke map kan zien tot waar je euro’s je toelaten om te vliegen komt de snelheid goed van pas.

Daarbij heeft hij enkele handige grids en grafieken om prijzen te vergelijken.

Voordelen

Toont snelle resultaten en alle resultaten zijn real-time.  Je ziet dus geen prijzen die achteraf niet meer beschikbaar zijn.

Goede set aan tools (grids en grafieken) die je helpen de prijzen te vergelijken over meerdere dagen.

Nadelen

Tegenover de prachtige set aan tools die je flexibel laat zoeken staat dat de prijzen die je te zien krijgt meestal lager te vinden zijn op andere sites in dit lijstje.

Zoek en boek je vlucht met Google Flights: BOEKEN

Airstop

Airstop is een onderdeel van de Connections groep. 

Ik had verwacht dat de resultaten op beide sites altijd vergelijkbaar zouden zijn, in onze test van maart was dat het geval maar vorig jaar in september bleek dat niet zo te zijn.

In sommige gevallen is Airstop voordeliger en andere keren kwam Connections als goedkoopste uit de bus.

Een voordeel van connections tov airstop is wel dat je bij de eerste steeds gratis dezelfde dag kan annuleren (tot 19u).

Net als bij Connections kan je bij Airstop automatisch intekenen op de voorgestelde annulatie- en reisverzekeringen.

Voordelen

Vertrouw je de grote internationale boekingssites niet zo?  Hier boek je bij een lokale site, onderdeel van Connections, met ondersteuning in het Nederlands.

Nadelen

Net als bij Connections zijn de mogelijkheden om flexibel te zoeken beperkt.

 

Zoek en boek je vlucht met Airstop: BOEKEN

Painted airplane landing

Skyscanner

Skyscanner is tevens een aggregator, hij vergelijkt met andere woorden verschillende sites om je zo de goedkoopste tickets aan te kunnen bieden. 

Persoonlijk vind ik Skyscanner niet echt gebruiksvriendelijk. 

Je kan vanaf verschillende luchthavens zoeken maar je kan deze niet zelf kiezen. 

De bestemming kan je wel vrij laten door te zoeken op ‘Everywhere’ maar dan krijg je de resultaten niet mooi op een kaart zoals bij andere search engines, hier krijg je ze in een lange lijst per land.

De prijzen die Skyscanner vindt zijn daarentegen niet slecht en ook op deze site kan je een alert instellen zodat Skyscanner je op de hoogte houdt als de prijzen dalen.

Voordelen

Skyscanner slaagt er regelmatig in van scherpe prijzen te vinden.

 

Nadelen

Minder gebruiksvriendelijk, zo worden de resultaten bijvoorbeeld in een lijst getoond in plaats van op een kaart.

Als je een flexibele en ruime zoekopdracht ingeeft dan toont Skyscanner in eerste instantie prijzen vanuit oudere zoekopdrachten waardoor de prijzen die je te zien krijgt vaak niet meer beschikbaar zijn.  Dat merk je pas in de volgende stappen en dat kan frustrerend zijn.

Zoek en boek je vlucht met Skyscanner: BOEKEN

Cheaptickets

Cheaptickets is bij velen wel bekend maar de vraag is of de tickets zo goedkoop zijn als dat de naam doet vermoeden.

Spijtig genoeg laat cheaptickets niet toe om te zoeken vanaf meerdere luchthavens of over meerdere dagen. 

Je kan enkel nadat je hebt gezocht op specifieke dagen een overzicht vragen van de 3 voorgaande en toekomstige dagen.

Het is ook een van de weinige websites in dit lijstje die nog dossierkosten toevoegt aan de reservatie.

Een pluspunt van de website kan wel zijn dat je elke boeking gratis kan annuleren tot dezelfde dag 20u ’s avonds. 

Op die manier kan je snel op een opportuniteit springen die je ziet passeren met het gerust geweten dat je nog op je plannen kan terugkomen als je je niet vrij kan maken.

Vele maatschappijen rekenen vandaag kosten aan om een tarief voor 24u vast te houden.

Voordelen

Gratis annulatie op de dag van boeking tot 20u

 

Nadelen

Extra dossierkosten per reservering

 

Beperkte mogelijkheden om flexibel te zoeken

 

Zoek en boek je vlucht met Cheaptickets: BOEKEN

Tix.nl

Deze boekingssite heb ik leren kennen omdat hij geregeld door Momondo werd aangewezen als de goedkoopste.

Tix heeft zijn hoofdzetel in Breda. 

Eén van de voordelen is dat je hier als het nodig is dus kunt terugvallen op een Nederlandsstalige klantendienst. 

Bij het zoeken naar tickets kan je enkel op vaste data zoeken, je kan ook slechts 1 luchthaven van vertrek en aankomst ingeven, maar eenmaal de zoekresultaten getoond worden krijg je wel de mogelijkheid om extra vertrek- en aankomstluchthavens aan te vinken.

Nog een voordeel van Tix vind ik dat je via de website onmiddellijk je stoelen kan reserveren en je frequent flyer nummer aan de boeking kan toevoegen. 

Dit zijn zaken die je bijna altijd enkel kan doen als je rechtstreeks bij de maatschappij boekt (toch zeker de stoelen).  Dit zijn bonuspunten voor Tix dus.

Na het selecteren van de vlucht krijg je trouwens nog een hele reeks andere opties voorgesteld om bij te boeken.

Deze opties kosten uiteraard allemaal geld maar kunnen in sommige gevallen praktisch zijn. 

Ik denk dan vooral aan de optie om de datum van je vlucht nog te wijzigen als je plannen nog niet 100 procent vastliggen.

De verzekeringen die men aanbiedt voor bagage en vertraging lijken me aan de dure kant (ik denk dat het goedkoper kan als je zelf een verzekering afsluit).

Je kan ook direkt een parkeerplaats reserveren.  In ons geval bleek het iets goedkoper om dat direkt mee te boeken op Tix.nl in plaats van dit apart te boeken achteraf.

Er zijn ook 2 nadelen aan Tix. 

Allereerst vind ik €25 boekingskosten veel.  Tix is dan soms wel de goedkoopste als je die €25 erbij telt dan blijft er van het prijsverschil niets of toch niet veel meer over. 

Het 2de nadeel vind ik dat je standaard enkel kan mailen naar de klantendienst, wil je telefonisch contact opnemen dien je daar nogmaals €10 voor bij te betalen. 

Geen probleem als alles goed gaat maar als het fout loopt voor je terugvlucht wil je niet beginnen mailen naar een helpdesk die zegt dat ze binnen de 3 werkdagen gaan antwoorden.

Voordelen

Nederlandstalige klantendienst

 

Ruim aanbod aan extra opties die je direkt mee kan boeken

 

Nadelen

Extra dossierkosten per reservering

 

€10 bijbetalen om telefonisch contact te mogen opnemen met de klantendienst

 

Zoek en boek je vlucht met Tix.nl: BOEKEN

Hopper

Hopper is een buitenbeentje in dit lijstje in de zin dat het geen website is maar een app. 

De app tracht de prijzen te voorspellen voor jou vluchten. 

Je krijgt allereerst een kalender te zien met de prijzen in handige kleurcodes. 

Als je data hebt gekozen geeft hopper je mee of hij verwacht dat de prijzen nog gaan stijgen of dalen.

Je kan Hopper gebruiken om de prijs van de vlucht op te blijven volgen en je kan de vluchten ook via Hopper boeken.

Voordelen

Hopper is een ideale tool om een idee te krijgen of de prijs van de vlucht die je ziet een goede prijs is en je vandaag moet kopen of dat je best nog even wacht.

Nadelen

Het ontbreekt Hopper aan een website.

 

Er zijn slechts heel weinig filters beschikbaar.  Je kan enkel aangeven of je enkel non-stop wil vliegen en hoe lang de overstap tijd mag bedragen als je dat niet doet.

Dollar Flight Club

De Dollar Flight Club is een abonnementsdienst. 

Het team van de Dollar Flight Club schuimt continue het internet af op zoek naar deals en stuurt deze dan door naar haar leden.

De laatste deal die ik zo in de bus kreeg was een ticket van Amsterdam naar Hong Kong voor €418 in november.

Als je enkel op vaste perioden kan reizen is de Dollar Flight Club misschien niet zo handig maar als je je verlof vrij kan kiezen kan je serieus besparen zonder dat je daarvoor zelf urenlang het internet moet afzoeken naar goedkope vluchten.

Om aan te sluiten dien je enkel maar je email adres in te geven.  Het beste van al is dat het een freemium model is.  Dat wil zeggen dat je zonder enige verbintenis gratis kan aansluiten.

Eenmaal aangesloten ontvang je gratis vluchtdeals.  Ik ontvang ongeveer 1 à 2 mails per week. 

Je kan upgraden naar een premium lidmaatsschap, premium members kunnen hun luchthavens van vertrek ingeven en ontvangen dan meer gerichte deals.  Ikzelf registreerde de luchthaven van Amsterdam, Brussel en Dusseldorf.

Het premium lidmaatschap kost $40 voor het eerste jaar, een bedrag dat je met 1 deal al meer dan hebt terugverdiend.

Word hier lid van de Dollar Flight Club: DOLLAR FLIGHT CLUB

Wat is nu de beste vliegtickets site?

We deden de proef op de som en gebruikten voor jullie de besproken search engines in 3 verschillende scenario’s. 

Tijdens onze eerste test in september vorig jaar zochten we een viertal maanden vooruit naar vluchten naar Dubai en toen lagen de prijzen relatief dicht bij elkaar.

In maart deden we deze test eens opnieuw. 

We zochten nu een vlucht vanuit Amsterdam naar Dubai op de vaste datums 20 april tot 27 april. 

Dat was op het moment van zoeken iets minder dan 1 maand op voorhand. 

Relatief last-minute voor het vinden van een goede deal dus.  April is ook nog in het hoogseizoen.  Een mooie uitdaging dus voor de search engines.

Dan keken we ook opnieuw naar onze zeer populaire city trip naar New York City.

We keken in de grote vakantie voor een reis van 2 weken van 10 augustus tot 24 augustus. 5 maanden in de toekomst op het moment van zoeken.

Hier hielden we rekening met de flexibiliteit die de sites ons boden.  Als we konden zochten we vanuit verschillende nabijgelegen luchthavens of enkele dagen op voorhand.

Als laatste zochten we met de 4 search engines die het toelaten ook wat de goedkoopste vlucht naar Miami is voor een 2-weekse reis in de komende 6 maanden.

Soms werden vluchten voorgesteld waarbij je 3 keer langer onderweg bent dan normaal door bijvoorbeeld een tussenlanding van 17u.  Dit soort resultaten hebben we niet weerhouden voor de resultaten.

De prijzen die we hier tonen zijn die zonder boekingskosten.  Sommige sites rekenen boekingskosten aan en dan dien je deze er nog bij op te tellen.

Tijdens onze eerste test vorig jaar lagen de prijzen in de meeste gevallen dicht op elkaar.  Nu dat we voor een relatief last-minute vlucht naar Dubai keken zien we dat er daar wel serieuze verschillen ontstaan tussen de verschillende sites. 

Het loont dus echt wel de moeite om te vergelijken.  Momondo vindt deze keer niet de goedkoopste prijs maar blijft wel onze favoriet.

 AMS-Dubai(DBX)
20/4 - 27/4
BRU-NYC
10/8 - 24/8
Opmerkingen bij de vluchten naar New York (NYC)Goedkoopste vlucht naar Florida in de komende 6 maanden
Momondo€ 407 (1 stop)
€ 924 (direct)
€ 611 (1 stop)
€ 712 (direct)
Connections€ 614 (1 stop)
€ 941 (direct)
€ 654 (1 stop)
€ 730 (direct)
Kayak€ 428 (1 stop)
€ 947 (direct)
€ 558 (1 stop)
€ 659 (direct)
De vlucht met tussenlanding vertrekt uit Charleroi. Ryanair naar Kopenhagen en dan verder met SAS.Miami : € 371
Expedia€ 678 (1 stop)
€ 801 (direct)
€ 635 (1 stop)
€ 708 (direct)
Google Flights€ 676 (1 stop)
€ 952 (direct)
€ 571 (1 stop)
€ 712 (direct)
Google flight stelde deze vluchten voor die 2 dagen later vertrekken en ook 2 dagen later terugkomen.Miami : € 300
Airstop€ 614 (1 stop)
€ 941 (direct)
€ 681 (1 stop)
€ 730 (direct)
Skyscanner€ 412 (1 stop)
€ 936 (direct)
€ 614 (1 stop)
€ 651 (direct)
Ik zocht met Skyscanner over de hele maand augustus en vond deze vluchten van 13 tot 27 augustus.Miami : € 308
Cheaptickets.nl€ 604 (1 stop)
€ 924 (direct)
€ 682 (1 stop)
€ 682 (direct)
Kiwi.com€ 757 (1 stop)
€ 961 (direct)
€ 551 (1 stop)
€ 724 (direct)
Voor de vlucht met tussenlanding stelde Kiwi deze vlucht voor die vertrekt vanuit Parijs - Charles de Gaulle.Miami : € 330
Vliegtickets.nl€ 376 (1 stop)
€ 941 (direct)
€ 657 (1 stop)
€ 732 (direct)
Tix.nl€ 783 (1 stop)
€ 941 (direct)
€ 656 (1 stop)
€ 697 (direct)

Onze top 3 boekingsites

Om af te ronden geven we hieronder onze top 3 van de sites met de motivatie waarom.  We gebruiken deze 3 sites eigenlijk altijd samen omdat ze alledrie hun troeven hebben.

Medal First PlaceMomondo

Het zoeken en vergelijken met Momondo is niet altijd even praktisch maar uiteindelijk is Momondo voor het boeken meestal wel de goedkoopste site.  Daarom plaatsen we Momondo op de eerste plek.  Vlieg je vaker met low-cost carriers dan is er een grote kans dat Kiwi.com, onze nummer 2 in het lijstje, de beste tarieven heeft..

Medal Second PlaceKiwi.com

Met zijn uitgebreide zoekmogelijkheden en zijn garantie voor het boeken van losse tickets verdient Kiwi.com de tweede plaats. 

Vlieg je vaak met low-cost carriers dan is dit misschien wel de nummer 1 voor jou.

 

Medal Third PlaceGoogle Flights

De snelle resultaten en de uitgebreide zoekmogelijkheden verantwoorden waarom we Google Flights toch nog een plek in onze top 3 geven.  Het is samen met Kiwi een goede site om je vluchten op te zoeken. Boeken doe je echter beter bij Momondo of Kiwi.com.

Nog enkele nuttige tips

Benieuwd om te weten wat de goedkoopste dag is om te boeken? Of misschien vraag je je meer af wat de goedkoopste dag is om te vliegen. Een antwoord op deze vragen en meer vind je in ons artikel tips om goedkope vliegtickets te vinden. 

Reis jij graag comfortabel maar toch voordelig? Download dan zeker ons ebook over travelhacken. In dit ebook staan veel goede eenvoudige tips waarmee geld kan besparen op je reis en dit zonder in te moeten boeten op comfort.  Integendeel, ik deel tips waarmee je je reis zal upgraden. 

 

Heb jij nog andere boekingsites die je gebruikt of tips om een goedkoop vliegtuigticket te vinden?  Deel ze dan zeker in de comments hieronder.


2 Comments

Gervais Jules · 15 oktober, 2018 at 15:20

Prima info

Sylvia · 16 oktober, 2018 at 13:43

Dank je wel. Leuk om te lezen.

Comments are closed.

Schrijf je dan nu in en binnenkort doe jij dat ook!
Geen spam. Wij respecteren steeds uw privacy.

Subscribe now and soon you will travel in luxury for less too!

No spam. We respect your privacy.